Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Επένδυση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πολιτικο-οικονομική εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.

Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για εθνική διακυβέρνηση και Πρόεδρο. Οι σκέψεις για τη «διεύρυνση» αλλά και για την διαχείριση της «καυτής πατάτας» της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. Το δίλημμα για το αν θα ζητήσουν νέα παράταση διχάζει την Κουμουνδούρου. Πότε θα επισημοποιηθεί ο «γάμος» με τη ΔΗΜΑΡ;

Γερμανικές σκέψεις για «διπλό ευρώ». Ποιοι το υποστηρίζουν, ποιοι το προφητεύουν, ποιοι το φοβούνται. Μια πρώτη προσέγγιση για τις πιθανές συνέπειες για την Ελλάδα.

Κωστής Χατζηδάκης: «Θα γίνουμε Βενεζουέλα ή κανονική ευρωπαϊκή χώρα;». Αρθρο του βουλευτή της Β’ Αθήνας, ενόψει του τρίτου γύρου της προεδρικής εκλογής

Αρχίζει η μάχη της διαδοχής για Σαμαρά-Βενιζέλο. Εντονες διεργασίες στη γαλάζια παράταξη. Προβληματίζει η πιθανή «διχοτόμηση» του ΠαΣοΚ.

Προεκλογική αιχμή τα «αντικίνητρα» για το Μαξίμου. Πώς σκέφτεται το επιτελείο του πρωθυπουργού να κλείσει την εις βάρος του ψαλίδα με την αντιπολίτευση.

Ανοίγματα με …αινίγματα. Σε τι στοχεύει η αλλαγή στάσης του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα απέναντι σε Κούβα και Ιράν;

Aπόψεις και Θέσεις από τους Κώστα Λαπαβίτσα, Ανδρέα Ανδριανόπουλο, Νίκο Μπίστη, Θάνο Οικονομόπουλο, Γιώργο Κύρτσο, Φοίβο Καρζή, Γιώργο Προκοπάκη

Μαζί και το ένθετο «Επένδυση plus»

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά κρίνονται οι χώρες του Νότου. Οι Βρυξέλλες με «συνταγή» Βερολίνου εξάντλησαν την αυστηρότητά τους απέναντι στην Ελλάδα και τα άλλα κράτη της περιφέρειας, κάνουν όμως τα στραβά μάτια στην παραβίαση των δημοσιονομικών κανόνων από Γαλλία και Ιταλία.

Εν μέσω … προεκλογικής περιόδου η εφορία συνεχίζει με αυξανόμενο ρυθμό κατασχέσεις λογαριασμών , θυρίδων και μετοχών που διαθέτουν οφειλέτες στις τράπεζες. Οι εφορίες εντός του Δεκεμβρίου έστελναν μέχρι και 5.000 ηλεκτρονικά κατασχετήρια ημερησίως στις τράπεζες.

Εφιάλτης αποδείχθηκε το αμερικάνικο όνειρο για τον Αθανάσιο Λαβίδα της Lavirpharm . Οι πολιτικές γνωριμίες , οι «κόκκινοι» ισολογισμοί και οι πλουσιοπάροχες αμοιβές του Δ.Σ με τα μεγέθη σε ελεύθερη πτώση.

Μαζί τέσσερις μεγάλες προσφορές

Στέλιος Καζαντζίδης - Καρδιά παραπονιάρα

Μια ξεχωριστή προσφορά. Πρόκειται για μια σειρά 10 CD και ενός DVD –τιμή στον μεγαλύτερο λαϊκό τραγουδιστή, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αυτό το Σάββατο το 4ο cd ‘Καρδιά παραπονιάρα’’, από την μοναδική αυτή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη και με τίτλο «Η φωνή μου όλη».

Ακόμα

Fortune

Το κορυφαίο επιχειρηματικό περιοδικό έρχεται αυτό το Σάββατο με την εφημερίδα Επένδυση

Διαβάστε αφιέρωμα στις πιο ισχυρές Ελληνίδες στις επιχειρήσεις

Επίσης

Στέλιος Ρόκκος, - Σμαράγδια και Ρουμπίνια

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος σε ένα από τα αγαπημένα του album

Και

Τα ωραιότερα γαλλικά slow

Το πρώτο cd με τα ωραιότερα γαλλικά slow κομμάτια

Νέα Εποχή – Νέα Εφημερίδα

Η οικονομία και η πολιτική ξαναγράφονται

epem2

epen