Μπαλατσινού: «Δεν αποκλείω επανασύνδεση με τον Πέτρο Κωστόπουλο»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπαλατσινού: «Δεν αποκλείω επανασύνδεση με τον Πέτρο Κωστόπουλο»!

Όλα όσα εξομολογήθηκε...

image1 (1).jpg

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο και δεν αποκλείει την επανασύνδεση.

«Το ωραίο είναι απρόβλεπτο. Μη με ρωτήσεις για το happy end ή για μετεωρολογικές προβλέψεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν αποκλείω τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου σερβίρει η ζωή. Διάβαζα προχθές ότι κάποιος μετά από ένα ατύχημα, ξύπνησε και μίλαγε ακόμα κινεζικά. Το βρήκα καταπληκτικό. Θα ήθελα να ξυπνήσω και να έχω τη φωνή της Άνι Λένοξ. Λες να μου συμβεί;»

Σε όσους πιστεύουν ότι αν και έχει χωρίσει από τον Πέτρο Κωστόπουλο θα γεράσουν μαζί, τονίζει:«Η εικόνα μας ήταν πολύ δυνατή. Αυτή τη στιγμή όμως, είναι σαν να άνοιξε μια πόρτα, να βγήκαμε και οι δυο στην αυλή, και να πήγε ο ένας από τη μια πλευρά και ο άλλος από την άλλη. Τώρα αν θα ξανασυναντηθούμε μετά από χρόνια στην ίδια αυλή ή σε κάποιο άλλο μέρος δεν το γνωρίζει κανένας. Πρέπει να αυτονομηθούμε πρώτα ως προσωπικότητες και να μην μας ορίζει η συνήθεια. Και πίστεψέ με, είναι δύσκολο να αφήσεις μια συνήθεια, ακόμη και όταν σε πληγώνει».

Τέλος το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε και στην συνύπαρξή τους στο πρωινό, ενω είχαν χωρίσει και δεν το γνώριζε κανείς:«Παραήταν σουηδικό μοντέλο και παγκόσμια καινοτομία. Χωρισμένο ζευγάρι στην ΤV. Τηλεοπτικά θα είχε ενδιαφέρον. Υπηρετήσαμε μυστικά για έξι μήνες το σουηδικό πρότυπο και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Παρόλο όμως που μπορεί να είχαμε τα θέματά μας, υπήρχαν στιγμές σουρεαλιστικές που γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμουν τυχερή που είχα τον Πέτρο μαζί μου, ήταν σχολείο. Είναι τόσο απρόβλεπτος, που ακόνισα τα αντανακλαστικά μου και στον αέρα. Έχει χάρισμα, γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα και έχει μια καθαρότητα. Υπήρχαν βέβαια και στιγμές που ήθελα να τον πνίξω. Όπως και αυτός φαντάζομαι…»

Πηγή: apospasma.gr