ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗΣ: «Έχω πτωχεύσει, δε μπορώ να δίνω 34.000€ το μήνα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Διαζύγιο για το ζευγάρι Βαρδινογιάννη - Αλιμόνου

- Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από το χωρισμό τους 

Το διαζύγιό τους βγήκε μετά από πολλές δίκες. Ωστόσο, δεν φαίνεται πως όλα έχουν τελειώσει. Αυτό, διότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Βαρδινογιάννης φέρεται να είπε στην πρώην σύζυγό του «Έχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα». Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να κατεβάσει το ποσό στα 7.000 ευρώ.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες κοινοποιήθηκε η λύση του γάμου τους. Αυτό έγινε μετά από 2,5 χρόνια δικαστικής διαμάχης. Όμως, η μηνιαία διατροφή και η κηδεμονία των παιδιών αποτελούν ερωτηματικά. Πάντως, στο τελευταίο δικαστήριο, οι Βαρδινογιάννης και Αλιμόνου ήταν παρόντες.

«Έχω πτωχεύσει,δε μπορώ να δίνω 34.000€ το μήνα»: Ο Παύλος Βαρδινογιάννης για το διαζύγιο με τη Τζίνα Αλιμόνου - Εικόνα 1

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης υποστήριξε τις αιτήσεις για χρήση ουσιών και αλκοόλ από τη Τζίνα Αλιμόνου. Παράλληλα, ζήτησε να γίνου εξετάσεις από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Αντίθετα, η Τζίνα Αλιμόνου υποστήριξε ότι η επιμέλεια των παιδιών θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια. Επιπλέον, ανέφερε πως πρέπει να διαμείνουν στην πατρίδα τους με την ευρύτερη οικογένειά τους.

Από εκεί και πέρα, το μοντέλο και ηθοποιός απέρριψε το αίτημα εξέτασής της, δηλώνοντας πως το έχει πράξει ήδη σε πανεπιστημιακά κέντρα. Εκείνα βρίσκονται στο εξωτερικό και ανέρχονται σε τρία τον αριθμό. Η ίδια επεσήμανε πως τα παιδιά τους θα πρέπει να συναντιόνται με τον πατέρα τους στην Ελλάδα.

Η πλευρά της ηθοποιού υποστηρίζει επιπλέον πως ο Παύλος Βαρδινογιάννης ζει μία ζωή ζάμπλουτου ανθρώπου. Αυτό, σύμφωνα με τη Τζίνα Αλιμόνου γίνεται, εξαιτίας της πτώχευσης δεν εμφανίζει εισόδημα στο όνομά του. Τέλος, η ηθοποιός υποστηρίζει πως το ποσό για τη διατροφή των παιδιών και της ίδιας είναι αρκετά χαμηλότερα από αυτά που είχαν συνηθίσει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.