ΣΑΛΟΣ: Αρχιερέας έκανε τσακωτό παπά σε «ροζ» διαμέρισμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάφου η υπόθεση κατά την οποία έγγαμος ιερέας διατηρούσε σχέση με νεαρή διαζευγμένη, με την Ιερά Σύνοδο να συνεδριάζει τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο ιερέας αποποιούταν τακτικά συνεχώς το σχήμα του προκειμένου να συναντά 32χρονη σε διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει ο ίδιος στην πόλη της Πάφου.

Ο ιερέας είναι έγγαμος με τρία παιδιά, ενώ η 32χρονη είναι διαζευγμένη και διατηρεί σχέση με τρίτο πρόσωπο, το οποίο διαπίστωσε την κρυφή σχέση της φίλης του με τον ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο φίλος της 32χρονης, στην προσπάθειά του να σώσει τη σχέση τους, αρχικώς αποτάθηκε στην Εκκλησία, καλώντας τον δεσπότη να λάβει μέτρα εναντίον του κληρικού.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αρχιερέας μετέβη στην Πάφο και συγκεκριμένα κάτω από το διαμέρισμα που είχε ενοικιαστεί για να στεγάσει τον έρωτα του «παράνομου» ζεύγους, είδε το αυτοκίνητο του ιερέα παρκαρισμένο και τον κάλεσε στο κινητό.

Ο ιερέας κατέβηκε από το διαμέρισμα, παραδέχτηκε τη σχέση του με την 32χρονη και τέθηκε σε τρίμηνη αργία μέχρι να αποφασιστεί το μέλλον του στην Εκκλησία.

newsit