Στην Καβάλα ψάχνουν την 13χρονη – Την είδαν με 23χρονο αλλοδαπό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στην Καβάλα προκειμένου να εντοπιστεί η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίχνη της ανήλικης εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή του Παγγαίου μαζί με έναν άντρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας ήδη έχει απογειωθεί ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να ερευνήσει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου ώστε να εντοπιστεί που κρύβεται η ανήλικη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη συνοδεύεται από ένα νεαρό άντρα, αλβανικής καταγωγής, κατά δέκα περίπου χρόνια μεγαλύτερό της, με τον οποίο ταξίδεψαν από την Αθήνα στην Καβάλα όπου προφανώς ζει και εργάζεται ο νεαρός.

Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει «Amber Alert» το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η 13χρονη εξαφανίστηκε στις 9 το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι της.

Η Χριστίνα έχει καστανά σγουρά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 44 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν σορτς, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε πράσινη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.