Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της αδερφής της Φαίης-Ροζ βίντεο και εκβιασμοί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Είχα κάνει έρωτα με τον Στεφανάκη και με εκβίασε με ροζ βίντεο»

Με αυτά τα λόγια η αδερφή της άτυχης Φαίης από την Νέα Μάκρη που έφυγε από τη ζωή μετά από μέρες νοσηλείας στην εντατική αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Βαγγέλη Στεφανάκη.

Το χρονικό του εγκλήματος

6 Απριλίου 2013. Η 23χρονη Φαίη μεταφέρεται με βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ξημερώματα της ίδιας μέρας ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Νέα Μάκρη και βρέθηκε πεταμένη κυριολεκτικά στο δρόμο λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι της.

Την άτυχη κοπέλα βρήκε η αδελφή της όπου την μετέφερε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό και μάλιστα σε κρίσιμη κατάσταση. Στη συνέχεια αποκαλύπτεται ότι την κοπέλα χτύπησε ο σύντροφός της Βαγγέλης Στεφανάκης ενώ μυστήριο καλύπτει την στάση της αδερφής της η οποία φαίνεται να καλύπτει τον δράστη. Παρότι εκδόθηκε εξ αρχής ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της εκείνος δεν εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα.

Μετά από 3 εδβδομάδες στην εντατική δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή. Ένα μήνα μετά ο κατηγορούμενος εμφανίζεται στο αστυνομικό και παραδίνεται. Οι αποκαλύψεις του σοκάρουν: Με την αδερφή της Φαίης, η οποία ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, διατηρούσα παράλληλο ερωτικό δεσμό. Μου ζητούσε επίμονα να χωρίσω και μου έλεγε ότι θα χώριζε και αυτή από τον άνδρα της προκειμένου να ζήσουμε μαζί. Το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου η Φαίη έμαθε από την αδερφή της για αυτή την παράνομη σχέση. Με πήρε έξαλλη στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ήθελε εξηγήσεις. Πήγα το βράδυ σπίτι της, την κάλεσα στο κινητό της και βγήκε έξω...".

Έπειτα, όπως ισχυρίζεται, η 23χρονη τον χαστούκισε και αυτός της ανταπέδωσε το χαστούκι. "Τη χτύπησα και έπεσε με το κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Έμεινε αναίσθητη ενώ όπως λέει τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ήταν εκείνος που ειδοποίησε την μεγάλη αδερφή της Φαίης. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έμεινε 2 ημέρες στο προσκέφαλο της κοπέλας.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της αδερφής και το ροζ βίντεο

Και ενώ αρχικά η αδερφή της Φαίης Μαρία-Ελένη είχε αρνηθεί το ερωτικό τρίγωνο τελικά αποκάλυψε το ένοχο μυστικό. Όπως λέει στην νέα της κατάθεση ο Βαγγέλης Στεφανάκης είχε καταγράψει την ερωτική τους συνεύρεση, η οποία έγινε σε ξενοδοχείο. «Είχαμε κάνει έρωτα μια φορά, το είχε καταγράψει και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο ίντερνετ»

Σε απόγνωση ο πατέρας του Βαγγέλη Στεφανάκη

Τη σιωπή του έσπασε και ο πατέρας του Στεφανάκη ο οποίος όπως λέει βρίσκεται σε απόγνωση. Ο 50χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Μανώλης Στεφανάκης, από τα ανώγεια της Κρήτης, σήμερα είναι επίτροπος στην εκκλησία του Άγιου Ιωάννη του Θεολόγου στον Γέρακα Αττικής.

"Να πάω στον Κορυδαλλό να δώσω στήριγμα στο παιδί μου ή να πάω στους γονείς της Φαίης και να τους πω να με βάλουν στο απόσπασμα και να πατήσουν την σκανδάλη για να πάρω πάνω μου όλη την ντροπή των παλιών μαυροπουκαμισάδων της Κρήτης;", διερωτήθηκε.

Για το μοιραίο βράδυ παρέθεσε τα όσα του είπε ο γιος του: "Τσακωθήκαμε, πατέρα. Μου επιτέθηκε γιατί έμαθε ότι η αδερφή της θα χώριζε τον άντρα της για να με παντρευτεί. Πήγε να μου βγάλει τα μάτια", σημείωσε.

"Την έσπρωξα με δύναμη και χτύπησε στο φτερό", μιας παλιάς BMW 1600 που είχε αγοράσει. "Την πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν βρίσκουμε κρεβάτι. Θα ψάξουμε να την πάμε αλλού. Θα μείνω δίπλα της", φέρεται να του είπε ο Βαγγέλης Στεφανάκης.

Η ιστορία έχει συγκονίσει το πανελλήνιο που δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε έτσι άδικα μια αθώα κοπέλα.

Δείτε φωτογραφίες της αδερφής της Φαίης όπως δημοσιεύονται σε κυριακάτικες εφημερίδες