Αυτός είναι ο 26χρονος γιατρός που τραυματίστηκε σοβαρά στο «ΕΛΠΙΣ» και δίνει μάχη για τη ζωή του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ώρες αγωνίας περνούν οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι του νεαρού γιατρού, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ».

Ο ειδικευόμενος γιατρός βρέθηκε από εσωτερικές σκάλες του νοσοκομείου στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο Νίκος Βίτσας φοίτησε στο Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών και στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο πατέρας του εργαζόταν στον ΟΤΕ ενώ και ο αδερφός του είναι γιατρός, με ειδίκευση στη γυναικολογία, και κάνει μετεκπαίδευση στη Γερμανία.

«Ο 26χρονος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είναι διασωληνωμένος. Αυτό που προέχει είναι η υγεία του συναδέλφου μας. Έχουμε ζητήσει εγγράφως ενημέρωση από το νοσοκομείο για τις συνθήκες του ατυχήματος. Περιμένουμε απαντήσεις», δήλωσε στο thebest.gr η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

Η ΕΙΝΑΠ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν ανέφερε ότι ο γιατρός στηρίχτηκε στην κουπαστή της σκάλας και αυτή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος.

Ωστόσο, από την πλευρά της, η Διοίκηση του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» διαψεύδει ότι υποχώρησε η κουπαστή και τονίζει πως οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

newsbomb.gr