ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ο Άκης Τσοχατζόπουλος! «Οι φλέβες του σπάνε, κοριοί του πίνουν το αίμα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την τραγική κατάσταση της υγείας του άλλοτε ισχυρού άνδρα της πολιτικής Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Ι. Παγουρόπουλος, μέρα με τη μέρα λιώνει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο κ. Παγουρόπουλος τονίζει ότι ο 77χρονος σήμερα Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση και χρειάζεται να νοσηλευτεί σε ένα περιβάλλον υγιές και αποστειρωμένο, ώστε να μην κινδυνεύει η υγεία του.

Λίγες μέρες πριν, ο δημοσιογράφος του Alpha, Δήμος Βερύκιος είχε περιγράψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρώην υπουργός Άμυνας λέγοντας:

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Τηλεφώνημα από έναν ποινικό - μεγάλο όνομα. Μου είπε το εξής: "Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας! Είναι ντροπή σας, εσείς οι έξω που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα”. Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη αιμορραγούν»!

Την εικόνα αυτή επιβεβαίωσε και ο συνήγορός του Ι. Παγουρόπουλος.

«Τα αγγειακά του προβλήματα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν πρήξει τα πόδια του, να σπάσουν οι φλέβες και ό,τι κι αν φορέσει, κάλτσες ή παντόφλες, σε διάστημα 10 λεπτών γίνεται μούσκεμα από το αίμα και το πύον και οι κοριοί που υπάρχουν στη φυλακή βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς (…) ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον μέχρι να επανακάμψει», δήλωσε.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τη σύζυγό του και τον 11χρονο γιο τους και την προσεχή Τετάρτη θα καταθέσει την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης.

«Αυτή η αίτηση θα διαφέρει από τις προηγούμενες, η ιατρική κατάσταση σήμερα είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει. Αν αποτύχουμε και τέταρτη φορά, πέρα από την κλονισμένη υγεία, η κλονισμένη ψυχολογία θα τον οδηγήσει, φοβάμαι, σε ανεπίστρεπτες καταστάσεις», προειδοποίησε ο γνωστός δικηγόρος.

ΠΗΓΗ: star.gr