ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ MILKO: ”Το MILKO μου έγινε σαν κόλλα UHU” ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια πρωτοφανή καταγγελία δεχθήκαμε σήμερα από αναγνώστη του 24ωρου, σχετικά με το γνωστό σοκολατούχο γάλα MILKO!

Το MILKO, το πιο γνωστό ίσως σοκολατούχο γάλα, της εταιρίας ΔΕΛΤΑ, η οποία εσχάτως έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (απλή σύμπτωση), αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλές ρόφημα ιδίως για τους μικρούς μας φίλους.

Και κάνουμε αυτή την εισαγωγή, καθώς η εταιρία και όλοι οι εμπλεκόμενοι μέχρι να φτάσει το MILKO στα χέρια ενός παιδιού, θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από προσεχτικοί!

milkokataggelia24

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σήμερα το πρωί, άνοιξα ένα μικρό MILKO, με ημερομηνία λήξης 2 Ιουλίου, το οποίο φυλασσόταν κανονικά στο ψυγείο μαζί με άλλα προϊόντα.

Πριν δώσω στην ανιψιά μου να πιει-ευτυχώς-δοκίμασα εγώ, παρατηρώντας ότι το ρόφημα ήταν ιδιαιτέρως κολλώδες!

Στην αρχή σκέφτηκα ότι δε θα το κούνησα καλά (όπως κάνουμε συνήθως για να ανακατευτεί το γάλα με το κακάο)… Αφού το κούνησα, ξαναδοκίμασα και πάλι τα ίδια!

Τότε, σκέφτηκα να ανοίξω τη συσκευασία και να το χύσω σε ένα ποτήρι, προκειμένου να δω τι συμβαίνει…

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το γάλα είχε μετατραπεί σε μια αηδιαστική κολλώδη ουσία!

Εγώ είχα πιει ήδη 3-4 γουλιές, ευτυχώς όχι και η ανιψιά μου!

[g_youtube v="5Jn8UiFaHCU"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΕΛΤΑ

Αμέσως επικοινώνησα με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας ΔΕΛΤΑ, προκειμένου να καταγγείλω το περιστατικό.

Για να είμαι ειλικρινής, η κυρία με την οποία επικοινώνησα ήταν ιδιαιτέρως ευγενής και μάλιστα με ευχαρίστησε για την επικοινωνία και αφού μου ζήτησε τα στοιχεία, μου είπε ότι η ΔΕΛΤΑ θα μου στείλει ως δώρο κάποια προϊόντα, για την ταλαιπωρία που είχα υποστεί!

Δε λέω, καλό και ευγενικό αυτό… αλλά αν η μικρή είχε καταναλώσει αυτό το MILKO τι θα γινόταν;;;;

ΤΟ MILKO ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

Η ενημέρωση που έλαβα από την κυρία στη ΔΕΛΤΑ ήταν ότι το MILKO ”είχε κόψει”, βάσει της περιγραφής που της έκανα τηλεφωνικά.

Της εξήγησα ότι το γάλα το αγόρασα πριν 2 μέρες από σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ο οποίος τα φυλάσσει σε ανοιχτό ψυγείο και η απάντησή της ήταν ότι αυτό προκλήθηκε από κακή συντήρηση του προϊόντος!

Τώρα το ποιος ευθύνεται για την κακή συντήρηση ποιος πρέπει να το εξακριβώσει;

Εγώ;;;
Η ΔΕΛΤΑ;;;
Η Δικαιοσύνη;;;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ) ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

24ωρο: Εμείς τι άλλον αν πούμε;;; Τα γνωστά;;; Ότι δηλαδή βλέπουμε στο δρόμο με 45 βαθμού κελσίου να μεταφέρουν εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά σε ανοιχτά φορτηγά και κανείς δε νοιάζεται;;; Αναλογιστείτε τι τρώμε και τι πίνουμε κάθε μέρα…

πηγή: 24wro.com.gr