ΔΕΙΤΕ τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τους 30 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει ο υδράργυρος την εβδομάδα τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ θα παρατηρηθούν αρκετά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Ειδικότερα, στη Βόρεια Ελλάδα θα πνέουν ασθενείς άνεμοι 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Δυτική Ελλάδα, υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Κεντρική Ελλάδα, στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία να φτάνει κατά τόπους στα ηπειρωτικά ακόμα και τους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ από τη Μεγάλη Πέμπτη θα υπάρξει διαφοροποίηση με κατά τόπους νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Τη Μεγάλη Παρασκευή θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες, οι οποίες είναι πιθανό να εξελιχθούν σε πρόσκαιρες βροχές στα κεντρικά και βόρεια.