«Μαμά, μπαμπά να με περιμένετε…»: Το συγκλονιστικό μήνυμα νεαρής για το αίμα που ρέει άδικα στην άσφαλτο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μαρία Ευαγγέλου από την Λεμεσό, δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για το αίμα που ρέει άφθονο στην άσφαλτο το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

 

«Μαμά, Μπαμπά ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…! Εγώ, που πολλές φορές σκεφτόμουνα μόνο τον εαυτό μου όταν έβγαινα σε εξόδους κι όχι το καρδιοχτύπι το δικό σας μέχρι τα ξημερώματα, τώρα καθώς μεγαλώνω και μεγαλώνετε, σκέφτομαι πάνω απ’ όλα ΕΣΑΣ…!

ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, γιατι υπόσχομαι όταν κρατάω το ρημάδι το ΤΙΜΟΝΙ, να μην κάνω της ξερής μου, να μην έχω ίχνος ποτού πάνω μου, να μην περνάω με ΚΟΚΚΙΝΟ, να μην προσπερνάω εκεί που δεν επιτρέπεται, να μην κάνω ΒΛΑΚΕΙΕΣ απλά για να γελάσω εγώ κι όσοι βρίσκονται στο αυτοκίνητο μου…! Γιατι ξέρω πως όσες φορές κι αν σας πω ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ, ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, εσείς θα ησυχάσετε μόνο όταν ακούσετε τα κλειδιά να γυρνάνε πάνω στην πόρτα!

Γιατι δεν θέλει πολύ για να γίνει το ΚΑΚΟ κι όταν γίνει, επιστροφή δεν υπάρχει. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ απλά να κόψω από βλακεία το νήμα της ζωής μου, το νήμα της ζωής οποιουδήποτε άλλου οδηγού στον δρόμο, να τερματίσω τις ΕΛΠΙΔΕΣ σας για ζωή ή τις ελπίδες άλλων γονιών για τα παιδιά τους…! Υπόσχομαι πως κάθε νύχτα θα ακούτε το δικό μου κλειδί στην πόρτα γιατι πάντα θα φροντίσω να επιστρέφω σε ‘σας ΑΣΦΑΛΗΣ. Εσείς που μου δώσατε ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. Δεν θα σας την στερήσω.”

Πρέπει να καταλάβουμε πως όταν οδηγάμε, έχουμε ΧΡΕΟΣ και ΕΥΘΥΝΗ, όχι μόνο απέναντι στην ζωή μας αλλά και στην ζωή τόσων άλλων με τους οποίους μοιραζόμαστε τον δρόμο.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ».