«Έφυγε» από τη ζωή ο Λάμπης Δημόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχασε την Παρασκευή την άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο ο γνωστός... και επιτυχημένος επιχειρηματίας του Πύργου Λάμπης Δημόπουλος, σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Ο Λάμπης Δημόπουλος είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με χωματουργικές εργασίες ξεκινώντας την επαγγελματική του δραστηριότητα από πολύ μικρός στην ΕΔΟΚ και στα έργα της Ηλείας, ενώ για ορισμένο χρονικό διάστημα ασχολήθηκε επίσης στον κατασκευαστικό τομέα στη Νιγηρία.

Όταν επέστρεψε από το εξωτερικό, άνοιξε βουλκανιζατέρ μαζί με τον αδερφό του Τάση Δημόπουλο, επίσης γνωστό επαγγελματία του Πύργου που διατηρεί ακόμη επί της οδού Κατακόλου την επιχείρηση.

Παράλληλα, ο Λάμπης Δημόπουλος δραστηριοποιήθηκε έντονα στον χώρο των Κέντρων Διασκέδασης στην περιοχή του Πύργου, ως ιδιοκτήτης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της ηλειακής πρωτεύουσας με γνωστούς και φίλους σε όλο τον νομό, πάντα καλόκαρδος με τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού και έξυπνου ανθρώπου.

Παντρεμένος με τη δικαστική υπάλληλο Χαρούλα Καραλή ευτύχησε να αποκτήσει δυο παιδιά που σήμερα ο ένας είναι μηχανολόγος και ο δεύτερος ιδιοκτήτης επιχείρησης στο κέντρο της Αθήνας.

Η κηδεία του Λάμπη Δημόπουλου έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Καταράχι.