Θρήνος για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο – Πέθανε η κόρη του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενα τραγικό παιχνίδι της μοίρας έπαιξε η ζωή στον δημοσιογράφο Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες, δε κρατά πια την μόλις λίγων μηνών κόρη του στα χέρια του...

Ο δημοσιογράφος, που είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς πριν από πέντε χρόνια, ήταν ο άνθρωπος που κέρδισε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, χάρη στην καρδιά του Ντουζόν Ζάμιτ, του νεαρού Αυστραλού, ο οποίος είχε πέσει νεκρός τον Αύγουστο του 2008  έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου.

Πριν περίπου 9 μήνες ο ίδιος και η γυναίκα του Πόπη, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα όμορφο κοριτσάκι. Ομως η μικρούλα φαίνεται πως αντιμετώπιζε κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο πατέρας της, Κώστας Γρίμπιλας, έχοντας εναποθέσει πια τις ελπίδες του στο Θεό, έγραψε χθες στο facebook:  

«Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω προσευχηθείτε για το παιδί μου».

Χιλιάδες χρήστες έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Μηνύματα με ευχές. Μηνύματα με τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε στο τέλος καλά. Ομως σήμερα το πρωί, όλοι πάγωσαν όταν ο δημοσιογράφος ανάρτησε μία φωτογραφία του χαμογελαστού μωρού, συνοδεύοντάς την τα εξής λόγια: 

« Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τα μηνύματα αγάπης. Δυστυχώς το αγγελούδι μου δεν τα κατάφερε». 

Η αγάπη και η σκέψη όλων μας κοντά σας. Καλό παράδεισο μικρούλα...