Αυτός είναι ο 19χρονος που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ο 19χρονος Θανάσης, ο οποίος πήδηξε από το τρόλεϊ ενώ αυτό κινούνταν γιατί βρέθηκε να μην έχει εισιτήριο σε έλεγχο που του έγινε.


Σοκαρισμένοι είναι οι γνωστοί και οι φίλοι του 19χρονου Θανάση, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης.

Μιλώντας με γείτονες του 19χρονου, όλοι ανέφεραν ότι ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πάντα ευγενικό που ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό.

Ο Θανάσης σπούδαζε σε τεχνικό λύκειο και έκανε όνειρα για τη ζωή που δυστυχώς έληξε τόσο άδοξα.

19χρονος

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, στο τρόλεϊ μαζί με τον άτυχο Θανάση επέβαιναν η κοπέλα του και μια φίλη τους, οι οποίες δεν είχαν επίσης εισιτήριο.

Μέλη της οικογένειας του που μίλησαν αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ισχυρίζονται ότι ο ελεγκτής ήταν παλιός «γνωστός» του Θανάση, καθώς τον είχε εντοπίσει και πριν δύο χρόνια χωρίς εισιτήριο και του επέβαλε πρόστιμο, το οποίο πληρώθηκε κανονικά. Μάλιστα ανέφεραν ότι με το που ο ελεγκτής είδε τον Θανάση, τον θυμήθηκε και του είπε χαρακτηριστικά «βουνό με βουνό δε σμίγει, θα σε φτιάξω τώρα».

Η οικογένεια φέρεται να έχει αποφασίσει να κινηθεί δικαστικά ζητώντας απαντήσεις για τον τραγικό χαμό του παιδιού και απευθύνει έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού να καταθέσουν στην Αστυνομία τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο μοιραίο τρόλεϊ.