Βόλος : Σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


                       

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ "ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ"

- Με ιδιαίτερη επιτυχία το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση-κοπή πίτας και τίμησε παράλληλα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και φίλους του Σωματείου, την  Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020 στο εστιατόριο «Τα Καναράκια».

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν : ο τηλεοπτικός σταθμός “ASTRA”, “ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV” και “TRT". Την τιμητική πλακέτα από την “TRT” παρέλαβε η Πρόεδρος του σταθμού κ. Τούλα Παπαδοπούλου.

Τιμήθηκαν επίσης η εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», την πλακέτα της οποίας παρέλαβε ο κ. Βασίλης Δανός, εκδότης της εφημερίδας, η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», την πλακέτα της οποίας παρέλαβε ο κ. Ηλίας Κουτσερής, Αρχισυντάκτης της εφημερίδας και η εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ», με την Αρχισυντάκτρια της εφημερίδας κ. Βάσω Σαμακοβλή να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα, για λογαριασμό του Εκδότη και Διευθυντή της εφημερίδας κ. Γιώργου Πώποτα.

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν επίσης ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ως πρώην Διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ», ο κ. Λάζαρος Γαϊτάνης, πρ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, τακτικό μέλος του Σωματείου, ο οποίος διετέλεσε και Γεν. Γραμματέας του  «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» και ο κ. Μιχάλης Μεϊκόπουλος ιατρός και «ΦΙΛΟΣ» του Σωματείου, την πλακέτα του οποίου, παρέλαβε ο κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος βουλευτής Μαγνησίας.

Σε μια ζεστή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα, για την οποία φρόντισαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη οι άνθρωποι του εστιατορίου ¨Τα Καναράκια¨, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα, μέλη και φίλοι του "ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ" διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ Ιγνάτιος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Μαγνησίας : κ. Χρήστος Μπουκώρος,, κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η κα Ανδρομάχη Ροϊλού εκπροσωπώντας την κα Ζέττα Μακρή, Πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειών, Πρώην Υφυπουργό Υγείας, Βουλευτής Μαγνησίας.

Παρευρέθηκε επίσης η πρ. Υφυπουργός Εσωτερικών και πρ. Βουλευτής Μαγνησίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, οι Βουλευτές Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Λιούπης και η κα Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Κώστας Λούλης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Μόρας, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Κίτσιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Ν. Μαγνησίας "ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ" κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και το Μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιώργος Ζιώγας.

Τον Δήμαρχο Βόλου εκπροσώπησε η κα Αναστασία Μορφογιάννη Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του. Δ. Βόλου ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, ενώ παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κα. Παρασκευή Αναγνώστου-Στάθη, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου  (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ), κ.κ. Ανδρέας Ζέρβας και Απόστολος Νάσιος, ο κ. Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ. Βόλου ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας   Εκπαίδευσης του Δ. Βόλου, ο κ. Θέμης Τζούνης Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Επιτροπής του Δ. Βόλου – Δημ. Σύμβουλος και η κα. Σοφία Χάλαρη Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Βόλου – Δημ. Σύμβουλος.

Την Εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο τ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Βασίλης Καραΐσκος και ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, ο κ. Ααρών Αβδελάς Ταμίας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της κ. Ηλίας Κουτσερής, ο κ. Νίκος Βαραλής Μέλος Δ.Σ. "ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ" και Διευθυντής Ρ/Σ Ι.Μ.Δ. "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ".

    Παρέστησαν επίσης ο κ. Στέφανος Πάϊκος Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, ο κ. Αθανάσιος Πατσιούρας Α΄ Αντιπρόεδρος Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, ο κ. Γεώργιος Φωτόπουλος  Τακτικό Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο οποίος εκπροσώπησε την Πρόεδρο του Κέντρου κα Δήμητρα Παππά, ο κ. Ευάγγελος Τσόκος Β΄ Αναπληρωματικός Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας-Ταμίας του Συλλόγου Ατόμων Γονέων και Φίλων στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Μαγνησίας, η κα Ουρανία Καρανικόλα  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ, ο Αντ ιπρόεδρος και η Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος και η κα Παναγιώτα Ταταρίδου αντίστοιχα, η κα Άρτεμις Ζαβαλίγκου Γεν. Γραμματέας της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ο κ. Αθανάσιος Μπακαλιάνος Πρόεδρος του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» καθώς επίσης και η κα Χρύσα Βεργούλια Ψυχολόγος του Ιδρύματος, η κα Μαρία Μαυριγκοπούλου Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Υγεία Δ. Βόλου, η Ιδρύτρια της ΚοινΣΕΠ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ" κα Ευγενία Φραγκούλη, οι Υπεύθυνοι του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΩΓΗ» κα Κατερίνα Φυτιλή και ο κ. Ιωάννης Δεληζήσης, η κα Άννα Παυριανίδου/ ΜαέστροςΧορωδίας/ Μουσικοθεραπεύτρια-Ταμίας του Συλλόγου της Ένωσης Ποντίων Ν. Μαγνησίας,  η κα Λεμονιά Μουλά Συγγραφέας, η κα Βίκυ Καποτά παραγωγός εκπομπών λόγου στην εταιρεία ΕΡΤ Α.Ε., η κα Στεφανία Βενιέρη Ξυδιά Κοινωνιολόγος – Δημιουργός Ντοκιμαντέρ και ο κ. Χάρης Ξυδιάς Σκηνοθέτης – Παραγωγός.

  Ιδιαίτερες  ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, αλλά και τους φίλους του Σωματείου που έδωσαν το παρόν, καθώς επίσης και σε όλα τα Μ.Μ.Ε, έντυπα και ηλεκτρονικά , για την προβολή και προώθηση της εκδήλωσης.

Επιπλέον ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας με τη βοήθεια των οποίων πραγματοποιήθηκε  η σχετική λαχειοφόρος.

Μέλος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ)

Μέλος Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ)

Μέλος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων

με Αναπηρία Θεσσαλίας (ΠΟΜΑμεΑ) Θεσσαλίας

Με   ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   
 

Πέτρος Μπέλλος

 

Κερασία Ζορμπά