Έβγαλαν βραχιόλι σε ηλεκτρίζει κάθε φορά που το παρακάνεις με το φαΐ απέξω

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αν γινόμαστε εξπέρ σε κάτι στα φοιτητικά μας χρόνια, αυτό δεν είναι το αντικείμενο που σπουδάζουμε, αλλά τα πιτόγυρα, οι πίτσες και τα μπέργκερς που τρώμε. Σπουδάζοντας μακριά από το πατρικό δε, μιλάμε για επίπεδο διδακτορικού.

Ωστόσο, έρχεται η στιγμή που αναρωτιέσαι «Πόσους ντελιβεράδες ακόμα θα κουβαλήσω σπίτι;».

Εάν βρίσκεσαι σ’ αυτήν τη φάση της ζωής σου, όπου η στροφή στην ποιότητα δεν αποτελεί επιλογή, αλλά επιτακτική ανάγκη, τότε το βραχιολάκι Pavlok που θα βρεις στην Amazon, είναι ο τέλειος σύμμαχός σου σ’ αυτόν το δύσκολο αγώνα.

Έβγαλαν βραχιόλι σε ηλεκτρίζει κάθε φορά που το παρακάνεις με το φαΐ απέξω - Εικόνα 2

Διότι υπόσχεται να είναι εκεί κάθε φορά που θα ξεχνάς τον στόχο σου και θα λοξοδρομείς, ρίχνοντάς σου ένα ηλεκτροσόκ των 350 volt. Εκτός αυτού ωστόσο, θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς ή να μετριάσεις έστω, κι άλλες κακές συνήθειες, όπως το να τρως τα νύχια σου ή να κάθεσαι με τις ώρες στο ίντερνετ.

Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής, ένα τέτοιο βραχιολάκι να μας κρατάει μακριά από τις δύο τελευταίες συνήθειές μας, είναι ό,τι πρέπει.

Επειδή όμως τέτοιες δοκιμασίες χωρίς τον κολλητό δεν περνιούνται, μπορεί κι εκείνος να συμμετάσχει στην αποτοξίνωσή σου, κατεβάζοντας την εφαρμογή και να σε προειδοποιεί κάθε φορά που πας να ξεφύγεις.

Βέβαια, θα μπορούσε εύκολα να το χρησιμοποίησει σαν λόγο για να φάει εκείνος περισσότερα κομμάτια πίτσας, αλλά ας ελπίσουμε ότι το φιλαράκι σου δεν είναι τόσο λαμόγιο και δε θα προβεί σε κατάχρηση εξουσίας.

Το gadgetάκι αυτό, που έχει ως σκοπό να φέρει τον κόσμο στο δρόμο μιας πιο υγιεινής ζωής, κοστίζει 177€ και με κάθε του φόρτιση δίνει 150 χτυπήματα. Μιλάμε για αρκετά μεγάλο αριθμό, τον οποίο για να εξαντλήσεις πάει να πει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα…

Ο εφευρέτης του μιλώντας στο ABC News, ανέφερε:

Υπάρχει μια πραγματική δύναμη στο να χρησιμοποιείς λίγο πόνο για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να σπάσει μερικές κακές συνήθειες.

Μέχρι στιγμής οι γνώμες διίστανται για το Pavlok, με άλλους να παραδέχονται πως τους βοήθησε αρκετά στη μάχη τους να απαλλαγούν από διάφορα κουσούρια, ενώ άλλους να μιλούν αρνητικά για την ποιότητά του.