Τους φώναζε μέσα από τον τάφο στην κηδεία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάσεις ακόμα και στην κηδεία τους. Κι αν αυτό σας φαίνεται αδιανόητο ή μη πραγματοποιήσιμο, διαβάστε την ιστορία του Σέι Μπράντλεϊ, ενός βετεράνου των ιρλανδικών Ενόπλων Δυνάμεων που μετέτρεψε την κηδεία του σε... κωμωδία!

Ο Μπράντλεϊ έφυγε από τη ζωή στις 8 Οκτωβρίου και εκτός από τους συγγενείς του, πολλοί φίλοι του από τον στρατό έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν και να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία. Το κλίμα πολύ βαρύ, η συγκίνηση έντονη και τα δάκρυα εμφανή στα πρόσωπα όλων, μια και ο ήρωας της ιστορίας μας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Και ξαφνικά... όλοι μένουν κάγκελο.

«Πού σκατά βρίσκομαι; Βγάλτε με έξω, είναι σκοτεινά εδώ πέρα. Ο παπάς είναι αυτός που ακούω; Παπά βγάλε με, ο Σέι είμαι και με έκλεισαν στο κουτί. Μπροστά σου είμαι, νεκρός. Είπα απλώς να σας πω ένα γεια και να σας αποχαιρετήσω».

Ο Σέι είχε φροντίσει καιρό πριν πεθάνει, μια και γνώριζε ότι μετρούσε αντίστροφα, να ηχογραφήσει το παραπάνω μήνυμα. Είχε ζητήσει μάλιστα από την κόρη του να φροντίσει να μπουν ηχεία στο λάκκο, ώστε να ακούγεται καθαρά σε όλους.

Αν δεν ήταν ο Σέι Μπράντλεϊ ένας μικρός θεούλης, τότε ποιος είναι;