Επίθεση Γαλλία: Ασύλληπτο δράμα – Πατέρας και γιος νεκροί στο αιματοκύλισμα της Νίκαιας (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγικό τέλος βρήκαν ένας 51χρονος Αμερικανός και ο 11χρονος γιος του από το φονικό φορτηγό που παρέσυρε στο θάνατο 84 ανθρώπους.

Ο Sean Copeland και ο γιος του Brodie από το Τέξας των ΗΠΑ, έκαναν τις διακοπές τους στη Νίκαια όπου επισκέπτονταν συγγενείς και το βράδυ της Πέμπτης (14/07) παρακολουθούσαν το σόου βεγγαλικών που φώτισε τον ουρανό της γαλλικής Ριβιέρας με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της Βαστίλης.

Οι δύο Αμερικανοί είναι τα πρώτα θύματα που ταυτοποιήθηκαν από το μακελειό, όπως επιβεβαίωσε συγγενής τους.

Η Haley Copeland, ανιψιά και ξαδέρφη των θυμάτων ανήρτησε στο Facebook το εξής κείμενο:

«Πολλοί από σας έχετε ακούσει ότι 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Νίκαια, στη Γαλλία, σήμερα, από τρομοκρατική επίθεση ενός οδηγού που πέρασε μέσα από την παρέλαση.

Δύο από αυτούς τους 80 ανθρώπους είναι Αμερικανοί και αυτοί οι δύο άνθρωποι συμβαίνει να είναι ο θείος Σαμ και ο 11χρονος ξάδελφός μου Μπρόντι. Βρίσκονταν σε διακοπές με δύο άλλα ξεδέλφια μου και έναν θείο για να γιορτάσουν γενέθλια.

Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου και για όσους γνώριζαν τον Σαμ και τον Μπρόντι.

Το να χάνεις κάποιον αγαπημένο είναι δύσκολο ανεξαρτήτως συνθηκών, αλλά να χάνεις ένα αγαπημένο πρόσωπο σε τόσο τραγικές και ανέλπιστες συνθήκες είναι απάνθρωπο. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. #CopelandFamily #nice.»

nikaia18