Αυτό είναι το πραγματικό ζευγάρι του «Notebook»: Πέθαναν κρατημένοι χέρι-χέρι μετά από 58 χρόνια κοινής ζωής (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αν είσαι αθεράπευτα ρομαντικός και το «Notebook» είναι από τις αγαπημένες σου ταινίες, τότε σίγουρα θα συγκινηθείς με το ζευγάρι που έμεινε μαζί ακόμη και στο θάνατο!

Ο Τζορτζ και η Όρα Λι Ροντρίγκεζ από το Τέξας γνωρίστηκαν στο σχολείο και πολύ γρήγορα ερωτεύθηκαν! Οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν 3 παιδιά, τα οποία με την σειρά τους, τους χάρισαν εγγόνια και εκείνα στην συνέχεια δισέγγονα!

san-antonio.jpg

Κάποια στιγμή, πήγαν στο νοσοκομείο… και οι δυο τους διαγνώσθηκαν με άνοια! Τον τελευταίο καιρό είχαν πολλά προβλήματα υγείας για αυτό και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του San Antonio.

Πριν από λίγες μέρες, ο Τζορτζ υπέστη εγκεφαλικό και πέθανε στον ύπνο του. Η γυναίκα του ήταν δίπλα του και του κρατούσε το χέρι… Τρεις ώρες αργότερα, εκείνη έφυγε από τη ζωή. Ο θάνατός τους ήρθε μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την 58η επέτειο γάμου τους.

«Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο. Τα ακούς αυτά στις ταινίες όπως το The Notebook. Τους είχαμε εδώ στο σπίτι, στα κρεβάτια του νοσοκομείου, ο ένας δίπλα στον άλλο. Κρατούσαν τα χέρια τους», δήλωσε συγκινημένη η κόρη τους Κορίνα.