ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΣΟΚΑΡΕΙ! Δυο εργαζόμενοι σε πυρηνικό σταθμό του Βελγίου είναι τζιχαντιστές!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται να αυξήσουν τους πονοκεφάλους, μετά και τον ισχυρισμό της βελγικής αστυνομίας, ότι η δολοφονία του φρουρού του πυρηνικού εργοστασίου, αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια και όχι ως τρομοκρατική πράξη, παρά τους φόβους ότι οι τζιχαντιστές ήθελαν να κλέψουν ραδιοενεργά υλικά για μελλοντικές επιθέσεις.

Επιπλέον όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ανταποκριτής του καναλιού στις Βρυξέλλες, Θάνος Αθανασίου, ακόμα οι αρχές δεν έχουν αλλάξει τον κανονισμό ασφαλείας στα πυρηνικά εργοστάσια!

Ο Ντόελ 1 είναι ο πιο παλιός αντιδραστήρας του Βελγίου, είχε κλείσει τον Φεβρουάριο του 2015 μετά από απόφαση για περιορισμό της πυρηνικής ενέργειας όμως άνοιξε εκ νέου μετά από λίγο, κατόπιν απόφασης για παράταση.

'Η Γιούκια Αμάνο, επικεφαλής του πγακόσμιου πρακτορείου ατομικής ενέργειας επιβεβαίωσε ότι οι τζιχαντιστές πλέον «κατέχουν τις γνώσεις για να κατασκευάσουν μια πυρηνική βόμβα». «Η τρομοκρατία εξαπλώνεται και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν πυρηνικό υλικό δεν θα πρέπει να αποκλείεται» είπε και τόνισε πως πρέπει να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στους πυρηνικούς σταθμούς.