ΣΠΑΡΑΖΕΙ το διαδίκτυο για τον ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ δημοφιλούς ΒΡΕΦΟΥΣ 4 μηνών!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο χαριτωμένος πιτσιρικάς είχε γίνει viral στα social media

Θλίψη έχει σκορπίσει στο διαδίκτυο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του μόλις 4 μηνών Όλιβερ Τζακ Κάρτερ Λόμας, ο οποίος είχε χιλιάδες φαν.

kkkkkkkkkk.jpg

O μικρός Όλιβερ με την μητέρα του

Το χαριτωμένο βρέφος έγινε γνωστό στα social media όταν η μητέρα του Σούζαν Λόμας, «ανέβασε» μια φωτογραφία στο διαδίκτυο στην οποία ο μικρός φορούσε άσπρη περούκα και μεγάλα μαύρα γυαλιά σαν αυτά του Αμερικανού πολιτικού και Γερουσιαστή που εκπροσωπεί την πολιτεία του Βερμόντ, Μπερνάρντ «Μπέρνι» Σάντερς.

Η ομοιότητα του αυτή με τον πολιτικό έκανε τον μικρό viral και μέσα σε λίγο καιρό έγινε γνωστός ως «Μπέρνι Μπέιμπι».

2.jpg

O μικρός με τον πολιτικό

Μάλιστα ο μικρός συνάντησε τον πολιτικό -του οποίου υποστηρικτής είναι η κυρία Λόμας-στο Λας Βέγκας στις 14 Φεβρουαρίου.

1.jpg

Φωτογραφίες του κατέκλυζαν τα social media ενώ πολλοί γονείς έντυναν τα παιδιά τους σαν τον Μπέρνι (Babies for Bernie) ή ανέβαζαν φωτογραφίες με το διάσημο βρέφος, χρησιμοποιώντας το hashtag #BernieBaby.

Ο χαριτωμένος Όλιβερ, πέθανε στις 25 Φεβρουαρίου από το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου του βρέφους (ΣΑΘΒ), όπως δήλωσε στο AP η θεία του Αναστασία Λόμας.

baby4n-1-web.jpg

Η οικογένεια του μικρού, έφτιαξε μια σελίδα που ονομάζεται GoFundMe, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τα έξοδα της κηδείας του.

Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από $17,000!

4.jpg

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες. «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι» αναφέρεται στη σελίδα GoFundMe.

star