Τραγωδία: Νεκρή βρέθηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί το Σάββατο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγική κατάληξη είχαν δυστυχώς οι έρευνες για την 13χρονη Amber Peat, η οποία αγνοείτο από το περασμένο Σάββατο (30/05/2015).
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έπειτα από εντατικές έρευνες εντοπίστηκε ένα πτώμα, το οποίο ωστόσο δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα επίσημα.
Πάντως στη δημοσιότητα δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες, καθώς οι αρχές ζήτησαν από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την οικογένεια.

Η μικρή είχε φύγει από το σπίτι της στο Nottinghamshire της Βρετανίας, έπειτα από έναν καυγά με τους γονείς της σχετικά με τις δουλειές του σπιτιού.

Οι αρχές ενημερώθηκαν άμεσα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου η μητέρα και ο πατριός της μικρής ξέσπασαν σε κλάματα, λέγοντας ότι η εξαφάνισή της δεν συνάδει με τον χαρακτήρα της.

Η Kelly και Danny Peat δήλωσαν ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν η μικρή αρνήθηκε να καθαρίσει ένα φορητό ψυγειάκι, που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατο ταξίδι.

«Αν βλέπει κανείς που ξέρει που είναι ας τη στείλει πίσω», ανέφερε ο πατριός της, απευθύνοντας το λόγο στην 13χρονη στη συνέχεια: «Γύρισε σπίτι», της είχε ζητήσει...