Το ριάλιτι του θανάτου: Βίντεο – Ντοκουμέντο από τη σύγκρουση των ελικοπτέρων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο Γάλλοι Ολυμπιονίκες και μια από τις πλέον διάσημες ιστιοπλόους στον κόσμο μεταξύ των 10 θυμάτων στο ριάλιτι του θανάτου.

Τα γυρίσματα της εκπομπής «Dropped» του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου TF1 κατέληξαν στη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία των τηλεοπτικών ριάλιτι επιβίωσης: Οκτώ Γάλλοι, ανάμεσά τους, η ιστιοπλόος Φλοράνς Αρτό και η κολυμβήτρια Καμίγ Μυφά, σκοτώθηκαν στην Αργεντινή όταν τα δύο ελικόπτερα που είχαν ναυλωθεί από την παραγωγή για τις ανάγκες της εκπομπής συγκρούσθηκαν.

«Η σύγκρουση μεταξύ δύο ελικοπτέρων στην Κεμπράδα ντελ Γέσο προκάλεσε τον θάνατο δέκα ανθρώπων... Συμμετείχαν στην παραγωγή του Dropped» ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση των αρχών της επαρχίας Λα Ριόχα, στη βορειο-δυτική Αργεντινή.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η Φλοράνς Αρτό, 57 ετών, η Καμίγ Μυφά, 25 ετών και ο πυγμάχος Αλεξίς Βαστίν, 28 ετών, βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων.

Τα πέντε άλλα μέλη της ομάδας του ριάλιτι που σκοτώθηκαν ήταν, σύμφωνα με τις αρχές της Αργεντινής, «οι Λοράν Σμπασνίκ, Λουσί Μέι-Νταλμπί, Βολόντια Γκινάρ, Μπρις Γκιλμπέρ και Εντουάρ Ζιλ».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Πηγή: Protothema.gr