Τους είπαν ότι ο γιος τους σκοτώθηκε και τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οταν ένας αστυνομικός εμφανίστηκε στο σπίτι τους, ο Τζέι και η Κάρεν έχασαν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

Ακουσαν ότι ο γιος τους είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Ομως, μερικές ώρες αργότερα, εκείνος τους άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του!

Οπως αποδείχθηκε, η αστυνομία είχε κάνει ένα μακάβριο λάθος, μπερδεύοντας την ταυτότητα του πραγματικού θύματος. Το περιστατικό έγινε στο Τζούνο, στην Αλάσκα.

Οι δύο γονείς άκουσαν ξαφνικά ότι ο 29χρονος γιος τους, ο Τζάστιν Πριστ, είχε σκοτωθεί νωρίτερα σε τροχαίο δυστύχημα. Συντετριμμένοι, ο Τζέι και η Κάρεν πήγαν στο σπίτι του γιου τους, προκειμένου να πουν την τραγική είδηση στη σύντροφό του. Ομως εκεί, τους άνοιξε την πόρτα το παιδί τους!

Οταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές για το περιστατικό συνειδητοποίησαν ότι είχε γίνει ένα τρομερό λάθος και ότι επρόκειτο για μπέρδεμα στις ταυτότητες του θύματος και του Πριστ. «Είναι ο Τζάστιν», αναφώνησαν οι γονείς μόλις είδαν ότι ο γιος τους είναι σώος και αβλαβής.

«Δόξα τον Θεό, νομίζαμε ότι ήσουν νεκρός», είπε μέσα από τα αναφιλητά της η μητέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Alaska Dispatch News.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ανακοίνωσε ότι κάλεσε τη λάθος οικογένεια, αφού έγινε μπέρδεμα με το όνομα του θύματος, ο οποίος λεγόταν Τζάστιν Ντόναλντ Πριστ. Η αστυνομία ειδοποίησε την επόμενη ημέρα την οικογένεια του θύματος και ζήτησε συγνώμη, μέσω ανακοίνωσης, από τους γονείς του Τζάστιν Πριστ για την οδύνη που προκάλεσε το τρομερό αυτό λάθος. «Είναι φρικτό το ότι μία οικογένεια αντιμετώπισε μια τέτοια κατάσταση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.