ΛΑΡΙΣΑ: Θύμα απάτης με τροχαία μια ηλικιωμένη – Πλήρωσε 20.000 ευρώ!

Η 72χρονη ακολούθησε κατα γράμμα τις οδηγίες των απατεώνων που ισχυρίστηκαν ότι το παιδί της είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο

Τρομοκρατήθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λάρισα όταν, μέσα στα ξημερώματα, χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού της και μια άγνωστη γυναίκα που συστήθηκε ως αστυνομικός την ενημέρωσε ότι το παιδί της έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο και κινδυνεύει άμεσα με φυλάκιση.

Η άγνωστη ισχυρίστηκε στην αναστατωμένη 72χρονη ότι η υπόθεση μπορούσε να διευθετηθεί χωρίς νομικές συνέπειες, αρκεί να πλήρωνε 40.000 ευρώ για τα απαραίτητα «λαδώματα»! Μέσα στον πανικό της, η ηλικιωμένη δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα και το μόνο που της είπε ήταν ότι δεν είχε περισσότερα από 20.000 ευρώ, τα οποία φυσικά η «μαϊμού» αστυνομικός δέχθηκε!

Ακολουθώντας τις οδηγίες που της έδωσε, η 72χρονη έβαλε τα χρήματα σε μια σακούλα και την άφησε σε έναν κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της, απ’ όπου την παρέλαβε κάποιο μέλος της σπείρας των απατεώνων χωρίς εκείνη να τον δει. Μάλιστα, έπεσε ήσυχη να κοιμηθεί, πιστεύοντας ότι είχε σώσει το παιδί της! Όλα αυτά συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και το θύμα επικοινώνησε με τον γιο της το επόμενο πρωί, οπότε πληροφορήθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεα Λάρισας.