Πρώην πρωταθλητής στίβου έγινε… χορεύτρια! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν χορεύει τον χορό της κοιλιάς, μαγεύει τους συμπολίτες της. Είναι πανύψηλη - έχει ύψος 1,85 μ. - έχει καλλίγραμμα πόδια και μεγάλα εκφραστικά μάτια.

Ποζάροντας όλο χάρη μπροστά στα φλας των φωτογράφων, η Νουρ απολαμβάνει τη λαοφιλία της , όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Όπου κι αν πάει, προσελκύει το ενδιαφέρον. Δέχεται καθημερινά προσκλήσεις για πάρτι ή εγκαίνια ξενοδοχείων, ενώ έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της σε σαπουνόπερες.

Η Νουρ γεννήθηκε αγόρι και μεγάλωσε έχοντας το όνομα Νουρεντίν στο Χέι Μοχαμέντι, μία πάμφτωχη περιοχή της Καζαμπλάνκα.

Τα καλλίγραμμα πόδια τα απέκτησε με τον αθλητισμό κάνοντας πολλές ώρες στίβο. Μάλιστα, υπήρξε πρωταθλητής - ως Νουρεντίν- στα 400μ. εμπόδια σε εθνικό επίπεδο. Ανέκαθεν όμως, η μεγάλη της αγάπη ήταν ο χορός.

Σε ηλικία 18 ετών, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο.Άφησε πίσω της την οικογένειά της και έφυγε για την Ευρώπη για να αποκτήσει νέα ταυτότητα.

Επέτρεψε στην γενέτειρά της ως Νουρ για να αρχίσει πλέον να χορεύει επαγγελματικά. Ο τρόπος που λικνίζει το σώμα της στο χορό της κοιλιάς αφήνει το κοινό με το στόμα ανοιχτό. Αυτό όμως που είναι απορίας άξιο είναι ότι, η Νουρ κατάφερε να γίνει διάσημη και ιδιαίτερα αγαπητή σε μία καθόλα συντηρητική, μουσουλμανική χώρα όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη και τιμωρείται με έως και τρία χρόνια φυλάκισης.

Η ίδια τα έχει καλά με τον εαυτό της και σε όλους όσοι την αμφισβητούν, ένα και μοναδικό πράγμα: "Εχω ύψος 1,85 μέτρα και το κορμί μου ξεχειλίζει από θηλυκότητα".

transexoyal