Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη “Χρυσή Μπάλα”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καμία έκπληξη δεν περιλάμβανε η ανακοίνωση των τριών ποδοσφαιριστών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2014 στις 12 Ιανουαρίου, στη Ζυρίχη.

 

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία (FIFA) ανακοίνωσε ότι υποψήφιοι για τη φετινή "Χρυσή Μπάλα" είναι οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάνουελ Νόιερ.

 

Οι πρώτοι δύο σούπερ σταρ του αθλήματος βρίσκονται μαζί στην τελική τριάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ως γνωστόν, τα έτη 2010, 2011, 2012 νικητής αναδείχθηκε ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα, τον οποίο εκτόπισε πέρυσι ο Πορτογάλος της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Ο Μέσι πάντως κατέχει ένα ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί στο άμεσο μέλλον, καθώς η φετινή είναι η όγδοη στη σειρά χρονιά που το όνομά του φιγουράρει στην τελική λίστα.

 

Αναμενόμενη η κατάσταση και ως προς τους τεχνικούς, καθώς τον τίτλο του κορυφαίου θα διεκδικήσουν ο πρωταθλητής κόσμου με την Εθνική Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, ο Κάρλο Αντσελότι που πανηγύρισε το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που κατάκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας και οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης ως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.