Τι κάνει αυτή η κοπέλα σε live-stream και βγάζει 7.000 ευρώ το μήνα;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H 34χρονη Park Seo-yeon από τη Νότια Κορέα έχει βρει έναν πολύ περίεργο τρόπο για να βγάζει ένα διόλου ευκαταφρόνητο μηνιάτικο


Η Park επαγγελματικά ανήκει στον χώρο του ''food porn''...

Δηλαδή κάθε μήνα κερδίζει περίπου 7,000 ευρώ χάρη σε ανθρώπους  που την παρακολουθούν σε live stream στο διαδίκτυο να... τρώει το φαγητό της!

Ναι καλά το διαβάσατε... Η Park παραιτήθηκε από τη δουλειά της και χιλιάδες κόσμος παρακολουθεί και πληρώνει την ''Diva'', όπως είναι το παρατσούκλι της, να τρώει τα δυσανάλογα γεύματα!

Η Park ζει στη Σεούλ και ισχυρίζεται πως η μοναχικότητα πολλών ανθρώπων είναι στην ουσία αυτή που της δίνει εργασία.

Η περίεργη μόδα φαίνεται ότι οφείλεται στο γεγονός ότι χιλιάδες κόσμος προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να έρθει σε επαφή με κάποιον άλλον άνθρωπο, ικανοποιώντας παράλληλα μια ''γαστρονομική ηδονοβλεψία'', όπως αναφέρει η Daily Mail.

Καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε μόνοι, η κατανάλωση φαγητού online είναι μια διέξοδος για τους ανθρώπους που ζουν μόνοι, να έχουν μια αίσθηση της συντροφιάς όταν τρώνε.

Η Park έχει την «εκπομπή» της εδώ και τρία χρόνια.

«Ο κόσμος απολαμβάνει να με βλέπει όταν δεν μπορεί να φάει τόσο πολύ ή δεν μπορεί να βρει φαγητό μέσα στη νύχτα ή κάνει δίαιτα», εξηγεί, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Η μοναξιά είναι άλλος ένας παράγοντας», προσθέτει , «η εκπομπή μου δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να επικοινωνούν, γι' αυτό είναι εθιστική».

Εκτιμάται πως οι άνθρωποι που έχουν ζωντανά σόου κατανάλωσης φαγητού φτάνουν τους 3.500.