ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κανείς δεν ενδιαφέρεται για θέση εργασίας με ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 190.000 δολ. και 3 μήνες ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια θέση εργασίας με 190.000 δολάρια, 3 μήνες διακοπές, χωρίς βραδινές βάρδιες ή εργασία το Σαββατοκύριακο, σε ένα ειδυλλιακό μέρος της Νέας Ζηλανδίας θα περίμενε κανείς να προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μελλοντικούς εργαζόμενους.

Kι όμως κανένας πολίτης της Νέας Ζηλανδίας δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τον Dr Alan Kenny που προσφέρει τη συγκεκριμένη θέση.

Αυτό συμβαίνει γιατί το ιατρείο βρίσκεται στην μικρή απομονωμένη πόλη Tokoroa, στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας, γεγονός που κάνει τους υποψήφιους γιατρούς να αδιαφορούν για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας.

Ο 61χρονος Βρετανός χειρουργός, που προσφέρει τη θέση αυτή, ζει και εργάζεται στην πόλη των 13.600 κατοίκων, επί 30 χρόνια και δηλώνει πως έχει φτάσει στα όρια του, επειδή δεν βρίσκει βοηθό παρά τα όσα προσφέρει.

Ο γιατρός επίσης αναφέρει στην εφημερίδα New Zealand Herald ότι κατά καιρούς έχουν εργαστεί στο ιατρείο του γιατροί από το εξωτερικό, αλλά οι γιατροί από την χώρα αρνούνται να εργαστούν στην περιοχή, επειδή είναι απομονωμένη, με ελάχιστες εκπαιδευτικές ευκαιρίες, ελλιπή πρόσβαση στο διαδίκτυο και ελάχιστες κοινωνικές δραστηριότητες.