Ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα στην Ύδρα πωλείται για 5,5 εκατομμύρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Aυτό το επιβλητικό αρχοντικό του 18ου αιώνα βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, στους λόφους της Ύδρας, μόλις πέντε λεπτά από το λιμάνι. Είναι κτίσμα Γενοβέζων αρχιτεκτόνων και περιβάλλεται από έναν κήπο 4.600μ² γεμάτο κυπαρίσσια και ελιές.      

Ο χώρος υποδοχής με τα απρόμαυρα μαρμάρινα πατώματα οδηγεί στο σαλόνι με το τζάκι, στην τραπεζαρία, σε μια παραδοσιακή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σε ένα γραφείο-βιβλιοθήκη όλα με πανοραμική θέα.          

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία στο εσωτερικό του σπιτιού είναι το μαρμάρινο μπάνιο του με το θόλο. Το επίπεδο αυτό συμπληρώνουν η κυρίως κρεβατοκάμαρα με 2 dressing rooms και μία βεράντα που προσφέρει ηρεμία, γαλήνη και υπέροχη θέα στο λιμάνι και στη θάλασσα.          

Οι εξωτερικές αυλές οδηγούν στο χώρο της πισίνας, που παραμένει προστατευμένος από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά είναι εκτεθειμένος στην εντυπωσιακή θεά της ιδιοκτησίας. Εντός του οικοπέδου, υπάρχει και μια ιδιωτική εκκλησία που δένει αρμονικά με την αισθητική της κατοικίας. Το αρχοντικό αυτό, μια από τις εντυπωσιακότερες ιδιοκτησίες της Ύδρας είναι διαθέσιμο στην αγορά, αλλά οι μελλοντικοί του ιδιοκτήτες θα πρέπει να καταβάλουν € 5.500.000 στο ploumis-sotiropoulos.gr.  

ΔΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγή: lifo.gr