5ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Αδελφότητας Υδραίων Αθηνών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τo Ναυτιλιακό Συνέδριο της Αδελφότητας των Υδραίων Αθηνών θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ύδρα με θέμα: “Maritime Greece in the privatization era: Challenges and opportunities of the China-Greece co-operation”.

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013.

Συντονιστής του Συνεδρίου θα είναι ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της XRTC Business Consultants.

Οι μέχρι τώρα επιβεβαιωμένοι ομιλητές είναι ο Χάρης Βαφειάς, Διευθύνων Σύμβουλος Stealthgas, ο Μανώλης Βορδώνης, πρώην Γενικός Διευθυντής Thenamaris, ο Γιάννης Δράγνης, Διευθύνων Σύμβουλος, Godenport Holdings, ο Μιχάλης Μποδούρογλου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Paragon Shipping. Το Συνέδριο αποτελεί σημείο συνάντησης κορυφαίων Ελλήνων πλοιοκτητών, διακεκριμένων προσωπικοτήτων από το διεθνή χώρο της ναυτιλίας και ακαδημαϊκών. Ενώ είναι σημαντικός πόλος έλξης για όσους ασχολούνται με τη ναυτιλία γενικότερα.

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί από την Αδελφότητα, «Κυνήγι θησαυρού» στο δίκτυο μονοπατιών της Ύδρας με βαθμούς δυσκολίας στο πλαίσιο της προώθησης του πολιτισμού της Ύδρας, της ιστορίας και της ομορφιάς του τόπου.