Στη Σαλαμίνα ο Παναγιώτης Χατζηπέρος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφτηκε χθες την Σαλαμίνα, όπου συγκάλεσε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη Δήμαρχο κ. Νάννου Ρούλα, τις Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους των Επιτροπών Υγείας, Παιδείας κ.α. και τοπικούς φορείς του νησιού.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα του νησιού με επίκεντρο τη μεταφορά των μαθητών, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την ύδρευση, την αποχέτευση, την αξιοποίηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού και πολλά άλλα.

Σχετικά με το θέμα της μεταφοράς των μαθητών ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για την επίλυση του ακανθώδους αυτού προβλήματος και ζήτησε τη συνεργασία όλων, έτσι ώστε να υπάρξει ορθολογισμός από κάθε άποψη των δρομολογίων μέχρι το Φεβρουάριο που θα γίνει η καινούργια προκήρυξη. Σχετικά με τις ελλείψεις σε απορριμματοφόρα και μηχανήματα για την αποκομιδή των απορριμματοφόρων δήλωσε πως θα φροντίσει να μετακινηθούν οχήματα και μηχανήματα από όμορους Δήμους που διαθέτουν.

Τέλος, επισκέφτηκε το υπό κατασκευή Δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο στα Παλούκια και ενημερώθηκε για τα προβλήματα ολοκλήρωσης των εργασιών.