Χωρίς νερό η Αίγινα εδώ και τρεις μέρες! Κάτοικοι και τουρίστες σε απελπισία

– Το βράδυ της Παρασκευής (04.08.2017) χάλασαν οι αντλίες, μέσω των οποίων υδροδοτούνται οι δεξαμενές του νησιού
– Σε κάποια χωριά της Αίγινας το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πέντε ημέρες
– Τι λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Βαθέως, Ηλίας Γρυπαίος

Σε κατάσταση… απελπισίας είναι τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι επισκέπτες, της Αίγινας, καθώς από το βράδυ της Παρασκευής (04.08.2017) υπάρχει διακοπή νερού, σε όλο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, χάλασαν οι αντλίες, μέσω του οποίων υδροδοτούνται οι δεξαμενές στην Αίγινα. Κάποια χωριά του νησιού, όπως οι Άγιοι, δεν έχουν νερό εδώ και πέντε ημέρες.
http://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/08/xartisAiginas-300×187.jpg 300w, http://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/08/xartisAiginas-320×199.jpg 320w» alt=»» width=»458″ height=»285″ style=»box-sizing: border-box; border-style: initial; height: auto; display: block; vertical-align: middle; margin-right: auto; margin-bottom: 20px; margin-left: auto;»>

Το πρόβλημα είναι τεράστιο για τους κατοίκους, αλλά και τους τουρίστες που προμηθεύονται… σωρηδόν τα εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού για να κάνουν μπάνιο και να μαγειρέψουν.

Ας μην ξεχνάμε, ότι αυτές τις ημέρες επικρατούν και πολύ υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα η ανάγκη για νερό να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Πέρα από το… πρακτικό κομμάτι, έντονη είναι η ανησυχία στους ξενοδόχους, τους ιδιοκτήτες εστιατορίων και τους καταστηματάρχες, καθώς πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος και στην περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση λύση, αυτή η κατάσταση θα προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό.