Αίγινα: Από πνιγμό ο θάνατος της 5χρονης – Θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν την είχαν βοηθήσει…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το κοριτσάκι ήταν ζωντανό, όταν έπεσε στη θάλασσα - Δεν υπήρχαν κακώσεις στο κορμάκι της

Σε πνιγμό φέρεται να αποδίδεται, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 5χρονου κοριτσιού που -μαζί με τον 44χρονο πατέρα της, που επίσης έχασε τη ζωή του- επέβαινε στη λάντζα που εμβολίστηκε από το μοιραίο ταχύπλοο στην Αίγινα, το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως και ο καπετάνιος της λάντζας, έτσι και το κοριτσάκι έπεσε ζωντανό στη θάλασσα, χωρίς ωστόσο -σε αντίθεση με τον 58χρονο Στέλιο Τρίμη- να έχει χτυπήσει προηγουμένως οπουδήποτε πάνω στο πλοιάριο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο σώμα της 5χρονης δεν υπάρχουν κακώσεις. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι, αν κάποιος είχε βοηθήσει το παιδί, αν είχε ρίξει ένα σωσίβιο στη θάλασσα, η μικρή θα μπορούσε -ή, έστω, θα είχε περισσότερες πιθανότητες- να είχε ζήσει.

Για τον πατέρα της άτυχης 5χρονης φέρεται παράλληλα να προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση ότι επίσης πέθανε από πνιγμό, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν ελάχιστες κακώσεις (πιθανότατα από χτύπημα πάνω στο πλοίο, πριν πέσει στο νερό).

Αναμένονται, δε, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον τέταρτο νεκρό του δυστυχήματος, η σορός του οποίου καθυστέρησε να ταυτοποιηθεί.