ΑΙΓΙΝΑ: Μυστήριο με την άγρια διπλή δολοφονία – Τι «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναργερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Αττικής καθώς αναζητά τον δράστη ή τους δράστες του διπλού και ταυτόχρονα ιδιαίτερα στυγερού φονικού που αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/11) στην Αίγινα.

Τα θύματα, μια 71χρονη γυναίκα και ο 44χρονος ανιψιός της, βρέθηκαν απανθρακωμένοι μέσα σε υπνοδωμάτιο της μονοκατοικίας όπου έμεναν, στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων.

Η Ασφάλεια Αττικής, που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, θεωρεί ως πιθανότερο κίνητρο του εγκλήματος, τη ληστεία καθώς μια μπαλκονόπορτα του σπιτιού βρέθηκε παραβιασμένη ενώ το εσωτερικό του ήταν αναστατωμένο σαν κάποιος να έψαχνε για κάτι.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα, έκλεψαν ότι ήθελαν και κατόπιν έκαψαν τους δύο ενοίκους.

Αυτό που καλείται να αποκαλύψει η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει στις δύο σορούς, είναι το αν οι δράστες έκαψαν ζωντανά τα δύο θύματά τους ή τους σκότωσαν πρώτα και μετά τους έκαψαν για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Ελάχιστες πιθανότητες δίνουν οι αστυνομικοί, στο ενδεχόμενο οι δράστες να σκηνοθέτησαν τη ληστεία και να είχαν σκοτώσει τα θύματά τους για κάποιο άλλο, προσωπικό ή οικονομικό λόγο.

Η Ασφάλεια «χτενίζει» τόσο το σπίτι όσο και τη γύρω περιοχή για οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στην έρευνά της ενώ παίρνει και μαρτυρίες στην προσπάθειά της να φτάσει γρήγορα στην εξιχνίαση του εγκλήματος.