ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ας ανάψουν μια Λαμπάδα κάποιοι στο όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί αλλιώς δε θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Και για να είμαι σαφής εξαρχής, δεν αναφέρομαι στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.
 
Παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα με έκπληξη συμπεριφορές ανθρώπων στον Πειραιά - που αν δεν υπήρχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους - και πραγματικά "απορώ και εξίσταμαι" που λέει και το τροπάριο...
 
Με περισσή αλαζονεία, διαχειρίζονται τις τύχες του Πειραιά, άνθρωποι που μέχρι χθες δεν γνώριζαν τίποτα για τον Πειραιά, πλην το που πέφτει το Λιμάνι!
 
Άνθρωποι που είτε δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους στην πραγματική αγορά εργασίας είτε έχουν αποτύχει παταγωδώς!
 
Άνθρωποι οι οποίοι προκειμένου να καλύψουν την ανυπαρξία τους, ανακαλύπτουν ιστορίες με δράκους και περίεργες συνομωσίες που ως στόχο έχουν δήθεν τον Δήμαρχο Πειραιά και "πουλάνε μαγκιά" με τις πλάτες άλλων!
 
Άνθρωποι που κάθε μέρα θα πρέπει στην Προσευχή τους να μνημονεύουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να του ανάβουν και ένα κερί, που τους ανέδειξε από την ανυπαρξία και τους έδωσε ρόλο και υπόσταση... Που δυστυχώς δεν τίμησαν αυτά τα 3 χρόνια!
 
Άνθρωποι που στην τελική αποδεικνύονται "λίγοι" να διαχειριστούν το παρόν και το μέλλον του Πειραιά!
 
Παρατηρώ λοιπόν αυτούς τους "τύπους" πέραν των άλλων, να απειλούν θεούς και δαίμονες (μέσω Διαδικτύου και μέσω τηλεφωνημάτων)... Προφανώς γιατί μόνο έτσι μπορούν να καλύψουν την ανικανότητα και την ανυπαρξία τους που εκθέτει καθημερινά τόσο τον ίδιο τον Δήμαρχο Πειραιά, όσο και τον Ηγέτη της Δημοτικής Παράταξης "Πειραιάς Νικητής" Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Και βέβαια αντιλαμβάνομαι το αδιέξοδο στο οποίο πιθανότατα βρίσκεται και ο Δήμαρχος Πειραιά εξ αυτού του γεγονότος (της "λειψυδρίας" ανθρώπινου δυναμικού), αλλά αν δεν παρθούν σημαντικές αποφάσεις και αν δε δοθούν ριζικές λύσεις, το μέλλον θα είναι ακόμα πιο δυσοίωνο.
 
Εμείς λοιπόν που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, εργαζόμαστε στον Πειραιά, όπως και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης (σε αντίθεση με πολλούς άλλους), εκπέμπουμε SOS γιατί πονάμε την πόλη μας, καθώς το μόνο που επιθυμούμε πρωτίστως, είναι το καλό του Πειραιά!
 
ΥΓ: Για αυτό, ας κόψουν τα ψευτομαγκάκια τις ψευτομαγκιές και ας στρωθούν στη δουλειά, αλλιώς καλά θα κάνει ο Δήμαρχος Πειραιά να τους στείλει σπίτι τους χθες!