ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Ο εικονιζόμενος δεν είναι κλόουν, άνεργος ή εισοδηματίας – Είναι ο Δήμαρχος Ύδρας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για όσους δεν αντιλήφθησαν τη σατιρική διάθεση του σχετικού κουίζ που αναρτήθηκε από το Piraeuspress.gr, την περίοδο των Αποκριών, επανερχόμαστε για να κάνουμε την εξής σημαντική διευκρίνιση.

Ο εικονιζόμενος, για τον οποίο είχε τεθεί το σχετικό κουίζ - εάν δηλαδή είναι κλόουν, δήμαρχος, άνεργος ή εισοδηματίας - είναι ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης.

Όταν αναρτήθηκε το άρθρο, θεωρήσαμε περιττό να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τον Δήμαρχο Ύδρας, ακολουθώντας το σατυρικό πνεύμα των ημερών, που και ο ίδιος φαίνεται να ενστερνίζεται (αν κρίνουμε από τη μεταμφίεσή του).

Όπως και να έχει, δεν είχαμε κανένα σκοπό να θίξουμε κανέναν, πόσο μάλλον τον Δήμαρχο Ύδρας. Καθώς άλλωστε, δεν αναφέρεται ούτε υπονοείται πουθενά στο εν λόγω άρθρο, κάποιος υποτιμητικός ή ανάρμοστος χαρακτηρισμός για το πρόσωπο του Γιώργου Κουκουδάκη.

Πρόκειται για το άρθρο με τίτλο:
"Γιώργος Κουκουδάκης: Ποια η ιδιότητα του εικονιζόμενου;"

Το άρθρο, όπως φαίνεται, έχει για κεντρική φωτογραφία, τον Δήμαρχο Ύδρας ντυμένο καουμπόη!

Καταφανέστατα, αυτή δεν είναι η καθημερινή αμφίεση του Δημάρχου Ύδρας,αλλά μια μεταμφίεση στο πνεύμα των Αποκριών.

Όπως επίσης, δεν είναι ντροπή να δηλώνει κάποιος κλόουν (διασκεδαστής των παιδιών), άνεργος, εισοδηματίας ή Δήμαρχος!

Αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αυτές τις διευκρινίσεις, προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, σχετικά με το σατιρικό κουίζ που αναρτήθηκε από το Piraeuspress.gr την 28η Φεβρουαρίου 2017 και στο οποίο δε δινόταν απάντηση.

Ελπίζουμε και μετά από αυτή τη διευκρίνιση, να μη νιώθει κανείς θιγόμενος από το εν λόγω χιουμοριστικό άρθρο.