ΣΕΡΑΦΕΙΜ & ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ: Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε ανάστημα στο φασισμό των ολίγων!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...Του Σαράντου Ευσταθόπουλου

 
Πρόκειται για μια μάχη της κοινής λογικής έναντι του παραλόγου, για μάχη της δημοκρατιάς έναντι του φασισμού των ολίγων, για μια μάχη της ορθοδοξίας απέναντι στους μισαλλόδοξους διώκτες της!
 
Αναρωτιέμαι λοιπόν, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, το οποίο και προωθήθηκε από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κύκλους...
 
ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ
 
Σε αυτή τη χώρα λειτουργούν οι Δημοκρατικού Θεσμοί;
 
Λειτουργεί το ΕΣΡ για να "μαζέψει" τους δήθεν δημοσιογράφους μεσημεριανών κουτσομπολίστικων εκπομπών, τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας, για διασπορά ψευδών ειδήσεων;
 
Λειτουργεί η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη για να προστατεύσει τους πολίτες της και να εφαρμόσει το Σύνταγμα αυτής της χώρας επιτέλους;
 
Ή μπορεί ο καθένας να λέει και να κάνει ό,τι του κατέβει λες και είμαστε ξέφραγο αμπέλι;
 
Αυτά είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται στο μυαλό του μέσου Έλληνα ο οποίος πλέον  - όπως διαφαίνεται - δε διώκεται μόνο οικονομικά... Αλλά ποικιλοτρόπως!
 
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!
 
Το κίνημα αλληλεγγύης και υποστήριξης που αναπτύχθηκε τα τελευταία 24ωρα στα κοινωνικά δίκτυα, μετά την άνανδρη και χυδαία επίθεση που δέχτηκε ο Μητροπολίτης Πειραιά, δεν έχει προηγούμενο!
 
Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα, με σημείο αναφοράς βέβαια τον Πειραιά, στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στον Ιεράρχη μας!
 
"Τον Μητροπολίτη και τα μάτια σας" μου έγραψε φίλος αναγνώστης από ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού... Και σε αυτή τη φράση συνοψίζεται όλο το νόημα!
 
Καθώς, εμείς δεν είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε απλά το πρόσωπο, τον άνθρωπο, τον άνδρα, τον παπά, τον Ιεράρχη μας Σεραφείμ, αλλά τις αξίες, τα πιστεύω και τα ιδανικά με τα οποία μεγαλώσαμε!
 
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...
 
Έως εδώ! 
 
Αρκετά στηρίξαμε με την ανοχή μας το "Φασισμό των ολίγων".
 
Ήρθε η ώρα τώρα να στηρίξουμε τη δική μας πατροπαράδοτη Δημοκρατία!
 
Τη Δημοκρατία των προγόνων μας που κράτησαν το Έθνος μας ζωντανό, τη γνήσια Δημοκρατία των πολλών!
 

ΥΓ: Εμείς και εγώ προσωπικά δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Τουναντίον, εγώ έχω και γνωστούς και φίλους που ίσως έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής.

Το κάνουν όμως με αξιοπρέπεια και δεν προκαλούν χυδαία όπως κάποιες από τις αναγνωρίσιμες τηλεοπτικές προσωπικότητες, που διαχρονικά προβάλλονται ως "Αστέρες-πρότυπα-είδωλα"... Ετερόφωτα βέβαια αστέρια, μιας και αντλούν το φως από τα φώτα των τηλεοπτικών στούντιο και μόνο αλλά και τους "χρυσούς χορηγούς" τους!

 
Διαβάστε επίσης: