ΕΚΚΛΗΣΗ: Ας βοηθήσουμε τη μικρή Παρασκευούλα να ξαναβρεί το φως της φέτος τα Χριστούγεννα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η 8χρονη Παρασκευή - Ευφραιμία ζει με την οικογένειά της στο Περιστέρι και πρέπει επειγόντως να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής, καθώς πάσχει από μια διαταραχή του αμφιβληστροειδούς. 
Η μικρή Παρασκευούλα γεννήθηκε τυφλή. Ήδη έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Η πρώτη έγινε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ η δεύτερη στην Αμερική στο Children’s Hospital of Los Angeles. (ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ-ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ)

Το 8χρονο κορίτσι πάσχει από οστεοπόρωση βαριάς μορφής στα πόδια, όμως, αυτό θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά στην Ελλάδα σε επόμενη φάση.
 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πατέρα της μικρής Παρασκευούλας - Ευφραιμίας, κ. Απόστολο Θεοδώρου, μας ενημέρωσε ότι όσο ταχύτερα πραγματοποιηθεί η νέα επέμβαση τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει η κόρη του να δει για πρώτη φορά με τα μάτια του σώματος!

Το συνολικό κόστος που απαιτείται για την πραγματοποίηση της λεπτής χειρουργικής επέμβασης ανέρχεται στα 102.000 δολλάρια. 

Η οικογένεια της μικρής Παρασκευούλας, προσπάθησε να τα συγκεντρώσει και μάλιστα η επέμβαση είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 25 Νοεμβρίου, αλλά το ταξίδι ακυρώθηκε γιατί δεν είχε συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό.

Οι γονείς της Παρασκευής - Ευφραιμίας απευθύνουν έκκληση προς όλους μας, προκειμένου να συγκεντρωθεί άμεσα το απαιτούμενο ποσό - εάν είναι εφικτό και μέσα στα Χριστούγεννα - ώστε να ταξιδέψουν άμεσα για το Λος Άντζελες, με την ελπίδα να γίνει και για αυτούς το Θαύμα το Χριστουγέννω πραγματικότητα.

Γι’ αυτό το σκοπό οι γονείς της μικρής έχουν ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και συγκεκριμένα:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 647/700931-32

IBAN GR 4701106470000064770093132

BIC SWIFT ETHNGRAA ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα της Παρασκευούλας, κ. Θεοδώρου στο τηλ. 6938995848 ή στο [email protected]