ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Να παραμείνει κι άλλες μέρες η Παναγία μας στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όσο πλησιάζει η μέρα της προκαθορισμένης ημερομηνίας αποχώρησης της Παναγίας Εκατονταπυλιανής από τον Πειραιά, τόσο αυξάνονται οι ροές των πιστών που σπεύδουν από τον Πειραιά και ολόκληρη την Ελλάδα να προσκυνήσουν τη Θαυματουργή Εικόνα της.

Δεκάδες Χιλιάδες πιστών μέχρι σήμερα έχουν προσέλθει στον Ναό του Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων Πειραιά.

ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Όσοι ζούμε από κοντά την φιλοξενία της Μεγαλόχαρης στον Πειραιά, έχουμε συγκλονιστεί από την προσέλευση υποβασταζόμενων γερόντων που θέλουν να σταθούν για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά της, από τις επισκεψεις ασθενών από κάθε μεριά της γης για τη χάρη της, από τον ερχομό συμπολιτών μας με ειδικές ανάγκες που θέλουν να ανάψουν ένα κεράκι...

Και αντί όσο περνούν οι μέρες οι ουρές των πιστών να μειώνονται, αντίθετα, η κοσμοσυρροή μεγαλώνει, καθώς το μήνυμα έχει φτάσει και πέραν του Πειραιά και της Αττικής.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ

Από αυτή τη στήλη, η ταπεινότητά μου, μεταφέρει το μήνυμα πολλών πιστών, κυρίως Πειραιωτών και όχι μόνο, προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο, παρακαλώντας τον να εξετάσει το ενδεχόμενο της παράτασης της διαμονής της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, για λίγες ημέρες ακόμα στον Πειραιά μας.

Και βέβαια, το αίτημα αυτό έπεται των θερμών ευχαριστίων προς το πρόσωπο του κ. Καλλινίκου για τη μεγάλη δωρεά και ευλογία που λάβαμε με την άδειά του.

Είμαστε σίγουροι ότι όποια απόφαση και αν παρθεί θα είναι για καλό!

Προσωπικά, παροτρύνω όλους τους Πειραιώτες που δεν έχουν προσέλθει στο ναό του Αγίου Δημητρίου στα Ταμπούρια, να το κάνουν σήμερα και αύριο!

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: LIVE Μετάδοση & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ λατρευτικών συνάξεων

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Οδοιπορικό από την Πάρο στον Πειραιά με την ''Κυρά των Κυκλάδων'' ! (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Δείτε τα πρώτα βίντεο από την υποδοχή!

Πανηγυρίζει ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σε Ταμπούρια και Νέο Φάληρο!