ΒΟΜΒΑ: Απευθυνθείτε στην Google για αποδεικτικά στοιχεία από το δορυφόρο της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 
Το τραγικό ατύχημα που έγινε ανοιχτά της Αίγινας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 ενήλικοι και ένα παιδάκι, αποτέλεσε για μια ακόμη φορά αφορμή για να αναδειχθεί η πολιτική σαπίλα που επικρατεί στη χώρα ακόμα και μετά απο 3 Μνημόνια!
 
Ενώ κρίσιμα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα σχετικά με τις συνθήκες της τραγωδίας και το τι επακολούθησε, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Γεροβασίλη, σπεύδει να εκφοβίσει τα ΜΜΕ που κάνουν λόγο για παρουσία πρωτοκλασάτων υπουργών στο σκάφος (σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν μέσω Facebook).
 
Από το πρωί βέβαια έχει παραιτηθεί της υπεράσπισης του ξαδέρφου του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος (καθόλου περίεργο κι αυτό), ενώ ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας διέρρευσε τα ονόματα των επιβατών σήμερα σε ένα μέσο ενημέρωσης της επιλογής του!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΙΑ:

 
1. Ζητήστε άρση απορρήτου τηλεφωνικών κλήσεων όπως ζήτησε ο Πρόεδρος του Ποταμιού κ. Θεοδωράκης.
 
2. Ζητήστε τη συνδρομή της Google ώστε μέσω του δορυφόρου της να αποδειχθεί πόσοι ήταν οι επιβαίνοντες στο σκάφος την ώρα της τραγωδίας!
 
Κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης αφήστε τις χουντικός τακτικές. Δε φοβόμαστε.
Κάντε ό,τι απαιτείται ώστε να λάμψει η αλήθεια. Σεβαστείτε τη μνήμη αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα από τον κολλητό των Υπουργών σας!