Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο… με υπογραφές Τσίπρα-Καμμένου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 
Ποιος να το φανταζόταν 2 χρόνια πριν από όλους εσάς που ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για να εξοστρακίσουν τους γερμανοτσολιάδες Πασοκονεοδημοκράτες...
 
Ότι θα ερχόταν η ώρα, ΕΚΕΙΝΟΙ που κουνούσαν το δάχτυλο για το αγγλικό δίκαιο, ΕΚΕΙΝΟΙ που κατηγορούσαν για εθνική προδοσία τους προηγούμενους (που ομολογουμένως για 30 χρόνια έκαναν πάρτυ), ΕΚΕΙΝΟΙ που θα έσκιζαν μνημόνια, θα ακύρωναν ΕΝΦΙΑ, θα καταργούσαν ΤΑΙΠΕΔ, θα επανέφεραν 13ο μισθό και σύνταξη κλπ κλπ... ΕΚΕΙΝΟΙ θα έρχονταν σήμερα να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ την Ελλάδα μας για 100 χρόνια!
 
ΕΚΕΙΝΟΙ, οι μεγαλύτεροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του έθνους, που φόρεσαν τον μανδύα της επαναστατικής αριστεράς και του πατριωτισμού, σήμερα ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ την πατρίδα μας για 99 ολόκληρα χρόνια!
 

Κανονικά και με το νόμο... Για την ακρίβεια με την υπογραφή των 153 προδοτών που υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού με τα αμύθητα ψέματά τους!

 
ΞΕ-ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ και μάλιστα σε τιμή ευκαιρία!
 
Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολόγια για τον ελληνικό λαό. Ούτε περί αγανάκτησης (δικαίας) για τους προηγούμενους ούτε περί τιμωρίας τους.
 
Πρέπει να καταλάβουμε ότι για ακόμη μια φορά τιμωρήσανε σκληρά τους εαυτούς μας και μόνο.
Με την ευχή να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αριστερή παρένθεση από σήμερα το βράδυ... Που σφραγίζεται με αίμα η υποθήκευση της Ελλάδας για 99 χρόνια!
 
ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!