ΜΥΡΤΩ: Για αυτό το κορίτσι οι υπερασπιστές των gay, τρανσέξουαλ, της λαθρομετανάστευσης, του Jason-Αντιγόνη, του Βαλλιανάτου και του Ρουβίκωνα θα πουν τίποτα;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

...Ή μήπως υπάρχει ο κίνδυνος να χαρακτηριστούν από τους ομοϊδεάτες τους ως φασίστες, ρατσιστές, ομοφοβικοί, οπισθοδρομικοί και δε συμμαζεύεται;;;

Ποιος να το πίστευε ότι εν έτει 2017, στη χώρα που γεννήθηκε η μαθηματική σκέψη, θα προσπαθούμε να εννοήσουμε τα αυτονόητα και να αποδείξουμε τα αυταπόδεικτα!

Ποιος να το πίστευε ότι θα βιώναμε μια ιδιότυπη δικτατορία του 5%, εκείνων των ανεκδιήγητων τύπων που έχουν κάνει την προκλητικότητα και το θράσος τρόπο ζωής και μέσο επιβίωσης!

Μας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό ένας μουσάτος να ποζάρει με ροζ φορεματάκι μπροστά από τη Βουλή και τον Έλληνα Τσολιά, αλλά μας φαίνεται εντελώς παράλογο να προκαλεί σε κάποιον αηδία το εν λόγω θέαμα!

Μας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να εισρέουν στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι να ζουν σε καλύτερες συνθήκες (με τη χρηματοδότηση της ΕΕ) εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών, αλλά μας φαίνεται εντελώς παράλογο να ζητούμε να μπει ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη εισροή αυτών των ταλαίπωρων ανθρώπων!

Μας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό οι κουκουλοφόροι να μπουκάρουν σε αστυνομικά τμήματα, σε δικαστήρια, σε προσωπικές ιδιοκτησίες και καταστήματα παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους, αλλά μας φαίνεται εντελώς παράλογο ο αστυνομικός να πυροβολεί την ώρα που τίθενται σε κίνδυνο η ζωή του ίδιου και άλλων πολιτών.

Μας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό το Τζέισον-Αντιγόνη να αυτοπροσδιορίζεται ως ουδέτερο, αλλά μας φαίνεται εντελώς παράλογο να ισχυριζόμαστε ότι από καταβολής του κόσμου και των επιστημών της βιολογίας και της ιατρικής υπάρχουν δυο φύλα, το αρσενικό και το θηλυκό, που βασικός τους προορισμός είναι η τεκνοποίηση!

Μας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να μην ασχολείται κανείς με τη μικρή Μυρτώ από την Πάρο, αλλά μας φαίνεται εντελώς παράλογο να μην ασχοληθεί κανείς με την ευαισθησία και την "ιδιαιτερότητα" του Χ διάσημου ή μη και την "αδικία" να μην σηκώσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση το Υ προσφυγόπουλο.

Μας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό οι Βαλλιανάτοι και οι φίλοι του να διαδηλώνουν ημίγυμνοι και να έχουν άποψη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, αλλά μας φαίνεται εντελώς παράλογο η Εκκλησία της Ελλάδος να εκφέρει γνώμη για συγκεκριμένα θέματα που την αφορούν.

Μου φαίνεται εντελώς παράλογο που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η επανάσταση των λογικών ανθρώπων, απέναντι στο βομβαρδισμό της θολοκουλτούρας, των δήθεν προοδευτικών, των καλτ και όλων εκείνων των εμετικών προτύπων που επιχειρούν με το έτσι θέλω να επιβάλουν στη νέα γενιά των Ελλήνων.

Δε θα τους κάνουμε τη χάρη όμως.

Γιατί δεν είμαστε ούτε φασίστες ούτε ρατσιστές ούτε κουκουλοφόροι ούτε αυτοπροσδιοριζόμενοι...

Είμαστε εκείνοι που κρατάμε όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα και που δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν "ιδιαίτερο" τύπο ή σύστημα να μας κλείσει το στόμα.

Εμείς οι μέσοι Έλληνες, εκπροσωπούμε την Ελλάδα της Δημοκρατίας, του φιλότιμου & της φιλοξενίας, των λαμπρών επιστημόνων, των παγκόσμιων πρωταθλητών, του αρχαίου πολιτισμού, της Ορθοδόξου Πίστεως, του παγκόσμιου τουρισμού... το σταυροδρόμι των ηπείρων και των πολιτισμών!

Για αυτό ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλες και όλους, τους πρόσφυγες, του μετανάστες (ή λαθρομετανάστες), τα άτομα με ιδιαιτερότητες, ακόμα και στους παραβατικούς, αυτό είναι το μεγαλείο της Ελλάδας μας άλλωστε...

Αλλά άλλο αυτό και άλλο το να προσπαθούν κάποιοι συστηματικά και απροκάλυπτα να κάνουν το μαύρο άσπρο και να εμφανίζουν το μέσο λογικό Έλληνα ως φασίστα, ρατσιστή, ομοφοβικό ή δεν ξέρω τι άλλο.

Ως εδώ!

Η Ελλάδα ανήκει στην πλειοψηφία του 95% και όχι στη μειοψηφία του 5%... με σεβασμό πάντα στα δικαιώματα του 5%, αλλά και αντίστοιχη τήρηση των υποχρεώσεων του!

Αυτό είναι πραγματική Δημοκρατία άλλωστε!