ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Μην απορήσετε αν ξαναζήσουμε αυτές τις εικόνες!

͉ʁɁ-Ћnj̕хӠʁɠʁԁӔяօӮ(EUROKINISSI-ԁԉM`̐ϋQǩ
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

Μιας και σε λίγη ώρα ξεκινά και επίσημα το Φθινόπωρο με βάση το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ας θυμηθούμε τι ζήσαμε στον Πειραιά λίγα χρόνια πριν!

Και ο λόγος που το πράττουμε τώρα, είναι για να υπενθυμίσουμε στην κ. Δούρου και τον κ. Μώραλη ότι υπάρχουν και οι γειτονιές της Παλιάς Κοκκινιάς, των Καμινίων και της Αγιας Σοφιάς στον χάρτη.

Η δε κ. Δούρου, να μην ψάξει να βρει υπεύθυνους όταν ζήσουμε και πάλι την καταστροφή, γιατί προεκλογικά - αν δεν το έχει ξεχάσει - υπόσχονταν άμεση υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων στην ευάλωτη περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς.

Για όλους εμάς που ζούμε τις κακοκαιρίες κάθε χρόνο, πέραν από την απαραίτητη υπομονή, να αφήσουμε τους ηρωισμούς κατά μέρος, εάν και εφόσον ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις το φετινό χειμώνα, ο οποίος έρχεται με άγριες διαθέσεις όπως φαίνεται.

Αυτές τις εικόνες - τις οποίες ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ - και άλλες πολλές, θα πρέπει να τις έχουμε καλά στο μυαλό μας όταν κληθούμε εκ νέου στις κάλπες!

Ήρθε ο καιρός να αποκτήσουμε τους πολιτικούς ταγούς που θα κάνουν κάτι για εμάς και όχι μόνο για τη δίκη τους προβολή και κομματική ανέλιξη!

Καλό Φθινόπωρο!