ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ: Ψηφοδέλτιο με 200 υποψηφίους από τον Γιάννη Βουτσινά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας μήνας έμεινες για τη διενέργεια των Εκλογών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά κατά το διήμερο 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.

Όπως σας έχει αποκαλύψει το Piraeuspress.gr εδώ και μέρες, στον Πειραιά αναμένεται να γίνει η μεγάλη ανατροπή σε αυτές τις εκλογές.

Σήμερα, 9 Νοεμβρίου 2017, έκλεισε και τυπικά η κατάθεση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών για τις Εκλογές στο ΕΠΕ.

Με το ψηφοδέλτιο του υπερκομματικού συνδυασμού του Γιάννη Βουτσινά ΔΥναμική ΚΙνηση ΕΠαγγελματιών (ΔΥΚΙΕΠ) να καταγράφει σημαντικό ρεκόρ υποψηφίων, καθώς ξεπέρασε τους 200 υποψηφίους!

Το δεύτερο ψηφοδέλτιο του ''εκλεκτού'' του απερχόμενου Προέδρου (για 15 συναπτά έτη!), κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 100 υποψηφίους!

Ενώ το τρίτο ψηφοδέλτιο του κ. Μίχα, ο οποίος ήρθε σε ρήξη με το σύστημα του απερχόμενου Προέδρου - για πολύ σοβαρό λόγο ο οποίος και θα αποκαλυφθεί σύντομα από το Piraeuspress.gr, κατάφερε να συγκεντρώσει 50 υποψήφιους.

Σίγουρα οι εκλογές δεν κρίνονται από το πλήθος των υποψηφιοτήτων (μόνο), αλλά είναι σαφές πλέον ότι υπάρχει μια σημαντική πλειοψηφία ελεύθερων επαγγελματιών-μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, που επιζητούν την αλλαγή και μάλιστα συμμετέχουν ενεργά για την επίτευξή της!