BERTO LUCCI ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάπου στη μέση του πεζόδρομου της οδού Σωτήρος, μεταξύ Πραξιτέλους και Κουντουριώτου, βρίσκεται το μαγαζί που ντύνει τον αντρικό πληθυσμό του Πειραιά!


Εκτός από την ιταλική φινέτσα των ρούχων, τις καλές τιμές και το κεντρικό σημείο στο οποίο βρίσκεται-καθώς η Σωτήρος αποτελεί την καρδιά του εμπορικού κέντρου του Πειραιά-τι είναι αυτό που έχει καθιερώσει το BERTO LUCCI στους Πειραιώτες καταναλωτές... που δεν είναι και οι πιο εύκολοι στον κόσμο;;;

"Τις επιτυχημένες επιχειρήσεις τις κάνουν οι άνθρωποι!"

Έτσι μου έλεγε πάντα ένας καλός φίλος επιχειρηματίας. Αυτό διαπίστωσα κι εγώ στην πορεία της ζωής μου.

Το ίδιο διαπίστωσα και στην περίπτωση του BERTO LUCCI!
Η μεγαλύτερή του επιτυχία έγκειται στην επιλογή των συνεργατών που "τρέχουν" την καθημερινότητα της επιχείρησης!

Στην επιτυχία αυτής της ομάδας (φωτο) οφείλεται και η καθιέρωση του BERTO LUCCI στη συνείδηση του πειραϊκού αγοραστικού κοινού.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Πώς αποφάσισα να γράψω για αυτό το μαγαζί...

Τα παιδιά δεν τα γνωρίζω, υπό την έννοια ότι δεν κάνουμε παρέα, έχουμε μιλήσει όσες φορές έχω ψωνίσει από το κατάστημα.

Πριν λίγες μέρες ψώνιζα κάποια ρούχα και με αυτό το γέλιο, τη χαρά, τον ενθουσιασμό, το ακούραστο του χαρακτήρα τους, ενώ παράλληλα εξυπηρετούσαν (χωρίς υπερβολή) 20 πελάτες, με κέρδισαν!

Τους ζήτησα λοιπόν να τους τραβήξω μια φωτογραφία όλους μαζί σαν ομάδα... Στην αρχή μου αρνήθηκαν ευγενικά από σεμνότητα. Αλλά επέμεινα! Και επειδή ο πελάτης έχει πάντα δίκιο δε μου χάλασαν το χατίρι!

Δε γνωρίζουν για ποιο λόγο ζήτησα να τους φωτογραφίσω!

Αξίζει τον κόπο όμως, να στηρίζουμε προσπάθειες ανθρώπων που πετυχαίνουν στη ζωή τους, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μιαεπιτυχημένη επιχείρηση στον Πειραιά και μάλιστα σε καιρούς απόλυτης οικονομικής ύφεσης!

Πειραιώτες να επισκεφθείτε κι εσείς το BERTO LUCCI, ειδικά τώρα που θα πετύχετε και εκπληκτικές τιμές λόγω εκπτώσεων(όπως φαίνεται και στις βιτρίνες).




ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ