ΜΑΡΙΑ ΖΑΠΟΥΝΙΔΟΥ: Μια Πειραιώτισσα κατακτά την γυναικεία αγορά της Γλυφάδας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


"Εθισμένη" στη γυναικεία μόδα από μικρή, η Μαρία Ζαπουνίδου, εγκαινιάζει σήμερα τη δική της επιχείρηση στην άκρως απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά της Γλυφάδας!

Τα πρώτα δείγματα είναι ήδη κάτι παραπάνω από θετικά, καθώς όπως θα δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeuspress.gr, δεν μιλάμε για ένα απλό μαγαζί με γυναικεία ρούχα...

Ουσιαστικά η Πειραιώτισσα επιχειρηματίας θα μπορούσαμε να πούμε ότι "παραδίδει" δωρεάν μαθήματα styling, για αυτό και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας έχει κερδίσει το αγοραστικό κοινό της Γλυφάδας.

Η Μαρία Ζαπουνίδου στο νέο της κατάστημα.

Σήμερα λοιπόν στις 6:00 μμ πλήθος φίλων της Μαρίας Ζαπουνίδου θα βρεθούν στο νέο της ξεκίνημα για να της ευχηθούν και να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει μια επίσκεψη στο χώρο της!

Μήνυμα προς τις κυρίες αναγνώστριές μας: Αν βρεθείτε στην αγορά της Γλυφάδας μην παραλείψετε μια επίσκεψη από το κατάστημα της Μαρίας Ζαπουνίδου που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Μεταξά... Και βέβαια αν είστε από τον Πειραιά μην ξεχάσετε να το αναφέρετε!

Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι ο Πειραιάς είναι παντού!

Από εμάς καλορίζικο και καλές δουλειές!