OPENING EVENT: Νέο κατάστημα Solino στην Καστέλλα Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η εταιρεία “Solino” επεκτείνεται και σας καλεί στο New Opening Day στις 23/24/25 Ιουνίου, του νέου καταστήματός της στον Πειραία!

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση:

Στο νέο μας κατάστημα μπορείτε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το  σύνολο των προϊόντων μας, όπως διαφορετικές ποικιλίες καφέ, τσάι, σοκολάτα, παγωμένο τσάι κ.α., τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε επί τόπου, χωρίς να πρέπει απαραίτητα να κάνετε μια μεγάλη παραγγελία και να περιμένετε για την παραλαβή της.

Ακόμη, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά, σε λειτουργία τις υπεραυτόματες, επαγγελματικές και μη, μηχανές καφέ της Franke Coffe Systems και της Jura για espresso, cappuccino, latte macchiato κ.α. διαπιστώνοντας πως είναι πλέον εφικτό, μέσω της επαναστατικής τους τεχνολογίας, να προσφέρει κανείς μοναδικά ροφήματα υψηλής ποιότητας με την μέγιστη ευκολία. Επίσης, θα ενθουσιαστείτε με την άψογη απόδοση των επαγγελματικών μηχανών καφέ ANIMO, ειδικών για την άμεση και γρήγορη παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων καφέ από στιγμιαία προϊόντα ή φρέσκο κόκκο καφέ.

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στον νέο μας χώρο, από την Πέμπτη 23.06 μεχρι και το Σάββατο 25.06, από τις 10:00 έως τις 18:00 και να σας κεράσουμε έναν καφέ, ένα snack ή  και κάποια άλλη έκπληξη!

με εκτίμηση

Elke Melchers &Θεόφιλος Χαρπαντίδης