Δωροεπιταγή για τους αναγνώστες του Piraeuspress.gr αξίας 100 ευρώ για αγορά καλλυντικών!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το αγαπημένο healthplace.gr,  διεξάγει νέο διαγωνισμό αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Piraeuspress.gr και χαρίζει μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για  αγορές από το ηλεκτρονικό φαρμακείο!

1 τυχερός/ή θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει το δικό του #myhealthbox με όσα προϊόντα επιθυμεί,αρκεί η τελική αξία του καλαθιού να μην υπερβαίνει το παραπάνω ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα βρίσκονται ήδη σε έκπτωση με προσφορές όπως Apivita έως -45% κα Frezydermέως -35%!

Οι όροι συμμετοχής για το διαγωνισμό είναι οι εξής:

*Για να κάνετε εγγραφή στο newsletter θα πρέπει να επισκεφθείτε το Healthplace.gr και στο τέλος της αρχικής σελίδας να συμπληρώσετε το email σας, στο πεδίο «Mάθετε πρώτοι τα νέα μας».

1awergh

Περισσότερα για το healthplace.gr

Το healthplace.gr είναι η νέα πρόταση online φαρμακείου!

Περιποίηση προσώπου και σώματος, μακιγιάζ, φροντίδα μαλλιών, προϊόντα αδυνατίσματος και αντηλιακά είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που θα βρείτε στα «ράφια» του ηλεκτρονικού αυτού φαρμακείου. Είναι πολύ σωστά οργανωμένο, δεν σε μπερδεύει και μπορείς να διαβάσεις όσες πληροφορίες θες για το προϊόν που σε ενδιαφέρει, πριν το τοποθετήσεις στο «καλάθι» σου.

Με τις πιο γνωστές εταιρείες παραφαρμάκων και καλλυντικών και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€, στο Healthplace.gr θα βρείτε μεγάλη γκάμα από προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, βότανα, συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες ανάμεσα σε άλλα. Πληρώνεις με αντικαταβολή, online μέσω της υπηρεσίας PayPal ή με τραπεζική κατάθεση.

1alefteris