ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ από το PLAYMAKER για τους αναγνώστες του Piraeuspress.gr!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ιστορικό κατάστημα αθλητικών ειδών PLAYMAKER στον Κορυδαλλό, ''χαρίζει'' στους αναγνώστες του Piraeuspress.gr, μοναδικές εκπτώσεις ενόψει Χριστουγέννων, που αγγίζουν και το 20%!

Η μεγαλύτερη ποικιλία αθλητικών σε ενα 3ορόφο κτήριο με τις μεγαλύτες μάρκες αθλητικών, όπως ADIDAS, ASICS, NIKE, WESC, PUMA, BODY ACTION, EMERSON, ONEILL, MAJESTIC, CHUNK, SPALDING, ENERGIERS. σε ειδικές τιμές για τους αναγνώστες του Piraeuspress.gr και για λίγες μόνο μέρες!

Για αυτό μην χάνετε λεπτό! Προτιμήστε το PLAYMAKER για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας και βγείτε διπλά ωφελημένοι, σε ποιότητα και κόστος... αναφέροντας απλά ότι είστε αναγνώστες του Piraeuspress.gr!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ PIRAEUSPRESS.GR

Σας περιμένουν εκπτώσεις που αγγίζουν και το 20% για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας!

vfvdvfdvd

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ PLAYMAKER

Το κατάστημα αθλητικών PLAYMAKER ξεκίνησε την λειτουργία του το 1984 στην καρδιά του Κορυδαλλού και συγκεκριμάνα στον αριθμό 56 της οδού Αθηνάς, μόλις 50 μέτρα απο την πλατεία Ελευθερίας.
Με την είσοδό του στην αγορά του Κορυδαλλού, ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε σε σύγχρονα και με υψηλά στάνταρ αθλητικά είδη.
Καταλαμβάνοντας ηγετική θέση στην αγορά από το ξεκίνημα, βρέθηκε μόλις 7 χρόνια αργότερα, να διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο ίδιο σημείο, με ενα 3όροφο υπερσύγχρονο κτίριο, με άνετους χώρους, όπου ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ άθλησης, από τις πιο επώνυμες και καταξιωμένες μάρκες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Το 1996, το PLAYMAKER, παρακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, επένδυσε και σε νέα προϊόντα, όπως το casual και streetwear lifestyle παπούτσι και ρούχο, πολλαπλασιάζοντας έτσι, την ποικιλία και τις παρεχόμενες επιλογές του καταναλωτή.

Το κατάστημα PLAYMAKER βρίσκεται στην οδό Αθήνας 56 στον Κορυδαλλό, κοντά στην Πλατεία Ελευθερίας.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2104966300

vfvdvrw25224

Βρείτε το PLAYMAKER στο Facebook και κάντε Like για μα ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες παραλαβές και τις ειδικές προσφορές για τους fans της σελίδας!

play maker fb